; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HBO and ATX Television Festival Present

Jennifer Aniston şi Justin Theroux se antrenează împreună

16 December 2015

Actorii Jennifer Aniston (46 de ani) şi Justin Theroux (44 de ani) se menţin în formă prin Budokon, o tehnică de antrenamente care combină yoga şi artele marţiale, anunţă femalefirst.co.uk.

AUSTIN, TX - OCTOBER 3: Justin Theroux and Jennifer Aniston arrive at the season two premiere event of HBO's 'The Leftovers' presented by HBO and the ATX Television Festival at the Paramount Theater on October 3, 2015 in Austin, Texas. (Credit: Drew Anthony Smith/PictureGroup) Credit: MediaPunch/face to face

„Jen practică arte marţiale de ani de zile. Îl îndemna pe Justin să i se alăture de mult timp, dar el era reticient, pentru că nu-i plăcea ideea că s-ar putea s-o rănească. Dar a încercat câteva exerciţii şi a devenit la fel de pasionat ca ea', a spus o sursă pentru „National Enquirer'.
Înainte de a se antrena cu Justin Theroux, Jennifer Aniston practica arte marţiale împreună cu Courteney Cox. „Ea şi cu Courteney Cox mergeau la cursurile renumitului instructor de arte marţiale Cameron Shayne', a mai spus sursa.
Jennifer Aniston şi Justin Theroux s-au căsătorit în această vară şi au făcut luna de miere în Bora Bora.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare