; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston și Justin Theroux și-au anulat nunta

08 May 2012

Jennifer Aniston a renunțat să își mai facă orice plan de nuntă, după ce a aflat că vechea ei rivală Angelina Jolie se va mărita cu Brad Pitt vara asta. Actrița de 43 de ani s-a temut că nunta ei cu Theroux va fi umbrită de ceremonia de căsătorie a fostului ei soț. Alte voci spun însă că, din contră, Justin Theroux a fost cel care a luat hotărârea.

Toate problemele au început în primăvara acestui an, atunci când Brad Pitt a sunat-o pe Jennifer special pentru a-i da vestea cea mare, și anume că a cerut-o de soție pe Angelina Jolie. Surse citate de National Enquirer spun că actrița din „Friends' a izbucnit în lacrimi imediat după aflarea veștii.

Nu se știe încă cine a pus punctul pe „i' și a anulat căsătoria, dar se zvonește că Justin Theroux nu suportat să-și vadă logodnica atât de obsedată de fostul soț.

Jennifer vrea răzbunare!

„La acel moment, Justin a spus că ar fi cel mai bine să amâne nunta pe termin nedeterminat. El nu vrea să fie implicat în telenovela în care joacă Jen, Brad și Angie', a spus o sursă.

Jennifer Aniston e furioasă pe Angelina Jolie și crede că tot răul i se datorează ei. Mai mult, Aniston e convinsă că Angelina a premeditat totul pentru a-i încurca ei planurile de nuntă cu Justin Theroux.

„Simte că a fost înjunghiată pe la spate din nou, după ce tot Angie i-a furat soțul în urmă cu șapte ani. Nunta ei cu Theroux ar fi trebuit să fie nunta anului, dar Angie i-a furat momentul special. Acum, Jen vrea răzbunare!', a spus un apropiat al actriței.

Citește și:

Jennifer Aniston vrea o nuntă în Creta, în iulie

Jennifer Aniston: Nu-mi pasă de logodna lui Brad Pitt

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare