; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston se teme de concurenţă

04 May 2010

Se pare că protagonista din „Recompensă cu bucluc' nu are încredere în calităţile ei fizice. Pentru asta, ea şi-a adus în Hawaii, locul unde filmează comedia „Just Go With It', antrenorul personal, pe nume Mandy Ingber.

Jen vrea să se asigure că arată bine atunci când filmează alături de fotomodelul Brooklyn Decker (23 de ani, care a prezentat costume de baie pentru Victoria’s Secret). „Jennifer se teme să apară îmbrăcată sumar lângă un model mai tânăr decât ea cu un corp ireproşabil. Astfel, ea şi-a îmbunătăţit dieta şi chiar a cerut să-i fie adus în vila unde este cazată echipamentul de fitness', a declarat o sursă, citată de showbizspy.com.

Pe Jennifer se pare că nu o roade invidia doar când vede un corp mai frumos decât al ei prin preajmă, ci şi când se gândeşte la fostul soţ. Apropiaţii ei spun că a fost şocată să afle de planurile de căsătorie pe care Brad Pitt le are cu Angelina Jolie. „Cel mai urât coşmar al ei, nunta lui Brad cu Angelina, ar devenit realitate. Există însă şi o parte bună, poate, dacă îi va vedea căsătoriţi, îşi va vedea în sfârşit de viaţa ei', a spus un apropiat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare