; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston: Războiul cu Angelina Jolie nu există

08 February 2012

Jennifer Aniston a vrut să clarifice o dată pentru totdeauna că lupta pentru iubirea și atenția lui Brad Pitt, care se dă între ea și Angelina Jolie de ani buni, este pur imaginară și este invenția presei, scrie People.com.

Aniston apare în numărul din martie a revistei americane In Style, motiv pentru care a putut să pună pe masă principalele probleme cu care se confruntă în ceea ce privește imaginea ei în presă.

„Triunghiul amoros între mine, Brad și Angelina, faptul că este un război între noi. Este constant. Este un subiect de primă pagină care nu va dispărea, dar este o chestiune ce ține de bani', a spus Aniston.

Relația cu Justin Theroux merge de minune

Jennifer Aniston e sigură că a făcut o alegere bună atunci când a început o relație cu Justin Theroux, care aduce o stare de „veselie și pace' în viața ei agitată.

Cei doi iubiți împart și platoul de filmare pentru „Wanderlust'/ „Cu lumea-n cap'. Pelicula, care va apărea pe marile ecrane după data de 9 martie, este „una dintre cele mai idilice experiențe' pe care le-a trăit la filmări actrița.

Aniston, care va împlini 43 de ani pe 11 februarie, a declarat că se simte tânără „în fiecare zi'. Ea a mărturisit însă că singurul moment în care realizează că nu mai e tinerică e atunci când are în jur actrițele de până în 20 de ani, cu care continuă să se compare.

„Știi ce mă face să mă simt bătrână? Faptul că mi se oferă rolul unei femei care are un copil de 17 ani. Îmi vine să spun <> . Și apoi realizez că, ei bine, de fapt e adevărat', a povestit Jennifer Aniston.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare