; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston o ajută pe deprimata Demi Moore

19 January 2012

Jennifer Aniston i-a sărit în ajutor prietenei ei cele mai bune, Demi Moore, atunci când aceasta părea că se topește pe picioare din cauza depresiei.

Actrița din „Friends' și-a dat seama repede că Demi ajunsese să se înfometeze, cu toate că încerca să își revină cu ajutorul tehnicilor Kabbalah, spun surse citate de National Enquirer.

„Jen și Demi se cunosc de mulți ani, dar s-au apropiat și mai mult de când au lucrat împreună la proiectul Five', a spus sursa.

Demi Moore nu mai mânca aproape nimic când Jennifer Aniston a intervenit în viața ei. Aniston s-a oferit chiar să îi trimită bucătarul ei personal în încercarea disperată de a o face pe fosta lui Kutcher să își revină.

Îngrijorătoare a fost o declarație recentă a actriței, care a spus, într-un interviu pentru ediția americană a revistei Harpers Bazaar, că nu merită să fie iubită.

„Ceea ce mă sperie cel mai mult este că aș putea realiza la final vieții mele că nu sunt demnă de a fi iubită. Că ar fi ceva fundamental greșit la mine', a spus Demi Moore.

Jen, Salma și Lucy au sărit în ajutor

Atunci când a văzut că singură nu are șanse de izbândă, Aniston a apelat la ajutorul altor două bune prietene ale lui Demi, Salma Hayek și Lucy Liu.

„Atunci când Brad Pitt a părăsit-o pentru Angelina Jolie, Jen a căzut în disperare. Dar cu ajutorul prietenilor apropiați, Jen și-a pus viața înapoi la punct. Acum o ajută pe Demi să facă la fel', a spus o sursă citată de publicația sus amintită.

Toate problemele lui Demi Moore au început atunci când soțul ei a înșelat-o cu o femeie mai tânără, chiar în perioada în care ar fi trebuit să sărbătorească șase ani de mariaj. Ashton Kutcher a călcat strâmb, și divorțul nu s-a lăsat mult așteptat. Acum, cei doi vor avea de împărțit o avere uriașă, dar până atunci, fosta doamnă Kutcher trebuie să redevină „veselă și încrezătoare', crede Jennifer Aniston.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare