; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston nu recunoaşte că face pe diva

28 February 2013

Conform unor surse, actriţa Jennifer Aniston îşi ignoră în pauzele de filmare colegii de la viitorul ei film, „Untitled Elmore Leonard Project' (2014), preferând să stea singură în timpul liber.

Jennifer Aniston (44 de ani) filmează momentan în Connecticut o peliculă de comedie despre doi hoţi, Ordell Robbie (Mos Def) şi Louis Gara (John Hawkes), care se împrietenesc la închisoare şi – după eliberare – plănuiesc un jaf de proporţii. Producţia nu are titlu şi e cunoscută deocamdată drept „Untitled Elmore Leonard Project' (2014), iar site-ul radaronline.com scrie că filmările nu sunt deloc plăcute pentru echipă.

Mai exact, se pare că Aniston îşi ignoră colegii (în film mai joacă Isla Fisher şi Tim Robbins) în pauzele de masă şi mănâncă singură, în rulota ei luxoasă, amplasată la mare distanţă de platou.

„În fiecare zi, la prânz, toată echipa de filmare şi toţi actorii din distribuţie merg la un local, unde mănâncă împreună timp de o oră şi ceva. Dar singura care nu mănâncă laolaltă cu toată lumea este Jen. Ia rapid ceva la pachet şi pleacă. Toţi actorii merg la masă în maşini normale, dar Jen are propriul SUV de lux. Comportamentul ei le spune clar celor din jur că nu e deschisă comunicării', a dezvăluit o sursă.

Purtătorul de cuvânt al actriţei neagă toate declaraţiile, explicând că Aniston se distrează la filmări: „Mănâncă uneori rapid, dar asta e pentru că îşi repetă replicile şi repetă cu actorii cu care joacă în ziua respectivă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare