Homepage  / Vedete străine

Jennifer Aniston, noi dezvăluiri tulburătoare, la aproape două luni de la moartea lui Matthew Perry. Actrița vorbise cu el chiar în ziua în care a fost găsit fără viață

Jennifer Aniston, noi dezvăluiri tulburătoare, la aproape două luni de la moartea lui Matthew Perry. Actrița vorbise cu el chiar în ziua în care a fost găsit fără viață
11

de Cristina Țapu,

Au trecut două luni de la trecerea în neființă a lui Matthew Perry, dar durerea rămâne proaspătă în inimile celor apropiați. Printre cei profund marcați de pierderea prematură a actorului se numără colegii săi din „Friends". Într-un interviu recent, Jennifer Aniston a împărtășit amintiri despre ultima conversație prin mesaje pe care a avut-o cu Matthew, chiar în ziua în care acesta a încetat din viață.

Jennifer Aniston,. noi dezvăluiri emoționante despre colegul său de breaslă, Matthew Perry

Actorul Matthew Perry (1969-2023), cunoscut mai ales pentru rolul Chandler Bing din sitcom-ul „Prietenii tăi”, a fost găsit mort pe 28 octombrie, în locuința sa din Los Angeles. Nu avea decât 54 de ani și, dincolo de luminile strălucitoare ale rampei, a luptat întreaga viață cu dependența de droguri și alcool.

Jennifer Aniston, colega de breaslă a lui Matthew Perry din „Friends”, a vorbit despre ultimul contact cu prietenul ei apropiat. A observat o îmbunătățire semnificativă în starea lui de sănătate, remarcând eforturile serioase pe care le depunea pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții și sănătatea sa, așadar vestea morții lui a venit ca un șoc cumplit.

Actorii din „Friends”, omagiu emoționant în memoria lui Matthew PerryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Vreau ca oamenii să știe că era sănătos și că devenea și mai sănătos. Era într-o cursă. A muncit atât de mult, a trecut prin mult greu. Îmi e foarte dor de el. Tuturor ne e. Ne-a făcut să râdem atât de tare. Sper că știe că a fost iubit într-un fel în care nu s-ar fi gândit”. a declarat Jennifer Aniston, conform Libertatea. „Am făcut schimb de mesaje cu el în acea dimineață. Amuzantul Matty. Nu suferea. Nu se chinuia, Era fericit”, a adăugat actrița cu ochii în lacrimi.

La vârsta de 54 de ani, Matthew Perry, cunoscut pentru interpretarea lui Chandler Bing în celebrul serial al anilor ’90, „Friends”, a încetat din viață în propria sa locuință, în timp ce se afla în jacuzzi. Descoperit de asistenta sa, care a sunat la serviciile de urgență, actorul nu a mai putut fi asistat de salvatorii ajunși în grabă la fața locului.

Matthew Perry a murit pe 28 octombrie, într-un jacuzzi din propria casă

Matthew Perry a fost un actor canadian-american cunoscut în special pentru interpretarea lui Chandler Bing în celebrul sitcom Friends”. Perry a avut o carieră prolifică în televiziune și film, fiind implicat în numeroase proiecte de succes.

Pe lângă activitatea în domeniul filmului, el obișnuia să vorbească adesea despre provocările sale personale legate de dependența de substanțe. De-a lungul timpului, el a venit în sprijinul campaniilor de conștientizare și tratament al dependenței.

Certificatul de deces, obținut de mai multe publicații, inclusiv E! News, dezvăluie că actorul a murit la ora locală 4:17 p.m. sâmbătă, 28 octombrie, fiind găsit inconștient în cada cu hidromasaj.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton