; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston: Mă mărit până la sfârşitul anului!

27 February 2012

Jennifer Aniston este mai hotărâtă ca niciodată să facă marele pas şi să păşească spre altar (pentru a doua oară în viaţă) alături de Justin Theroux, bărbatul alături de care trăieşte o poveste de iubire de mai bine de un an, scrie Daily Mail. Se pare că actriţa aşteaptă cu nerăbdare să primească mult doritul inel de logodnă cât mai repede posibil.

Încă de când şi-au început relaţia, Jennifer Aniston şi Justin Theroux au fost văzuţi constant împreună. Ei au aşteptat totuşi câteva luni bune până la primul lor sărut în public, care a avut loc după ce actriţa din „Friends' a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, săptămâna trecută.

Acum, actriţa de 43 de ani le-a spus tuturor prietenilor ei că vrea să se mărite până la sfârşitul acestui an. Cu atât mai mult  cu cât ei au şi un „copil', un câine din rasa boxer-pitbull, pe nume Sophie.

„Râdem deseori. Acum că avem un copil, treburile încep să devină serioase', a spus Jennifer, despre care prietenii spun că „nu a mai fost niciodată atât de fericită'.

„Totul este grozav. Sunt fericită. Dacă el nu mă va cere de soţie până la finele anului, am terminat-o', a mai comentat actriţa.

După ce mariajul ei cu Brad Pitt s-a terminat cu un divorţ, în 2005, vedeta a mai trecut prin câteva relaţii, printre care cu actorul Vince Vaughn şi cântăreţul John Meyer.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare