; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston se iubeşte cu fostul unei prietene

01 August 2010

Jennifer Aniston pare a fi luat exemplul Angelinei Jolie, iubindu-se cu fostul soţ al unei prietene pe care o cunoştea de peste zece ani. Noua relaţie cu actorul Chris Gartin aduce în viaţa lui Jen şi copiii multvisaţi.

.

Jennifer Aniston încă nu şi-a făcut o familie după divorţul de Brad Pitt

Jennifer Aniston încă nu şi-a făcut o familie după divorţul de Brad Pitt

Viaţa privată a actriţei Jennifer Aniston (41 de ani) este o sursă continuă de subiecte pentru presa tabloidă. Chiar şi atunci când nu se întâmplă nimic, i se inventează tot felul de relaţii: exemplele recente le constituie Gerard Butler (cu care a jucat în comedia romantică „Recompensă cu bucluc') şi Jason Sudeikis (de la „Saturday Night Live'). Iar paginile tabloidelor sunt pline de ştiri despre cât de mult îşi doreşte să devină mamă actriţa americană (care l-a îndepărtat pe fostul ei soţ, Brad Pitt, punând cariera – şi nu familia – pe primul loc în timpul relaţiei lor).

Mai nou, radaronline.com anunţă că Jen şi-a găsit alesul: actorul Chris Gartin (42 de ani), care a avut câteva apariţii episodice în producţii ca „CSI – Crime şi investigaţii' şi „True Blood'. Cei doi au fost fotografiaţi la ieşirea din restaurantul hotelului Sunset Tower din Los Angeles, pe 1 iulie, şi plecând cu aceeaşi maşină. Purtătorul ei de cuvânt a confirmat că Jennifer şi Chris au cinat, dar a încercat să minimalizeze orice zvon legat de o posibilă relaţie romantică între cei doi.

.

Noua Angie?

Dar mişcarea făcută de Aniston nu este una prea corectă, amintind de cum i-a „furat' Angelina Jolie soţul pe platourile de la „Domnul şi doamna Smith' (2005). Mai exact, site-ul amintit scrie că Gartin abia divorţase, ]n luna iunie, de fosta lui nevastă, Joanne (care lucrează ca organizatoare de nunţi pentru vedete), cu care Jen era prietenă de ani de zile şi care se învârte în aceleaşi cercuri ca şi Courteney Cox şi soţul ei, David Arquette, prietenii de căpătâi ai lui Aniston. Actorul Chris Gartin are şi doi copii cu fosta soţie (Sydney şi Flynn), care a declarat pentru radaronline.com că „nu este deloc interesată' de relaţia dintre cei doi şi a confirmat doar că „Jennifer a fost prietena mea – prietena noastră – de peste zece ani… ne ştim de multă vreme'.

Mama vitregă a acesteia, Robbie Ahlfield, a explicat însă revoltată – în revista australiană „Womans Day' – că Jen i-a furat bărbatul fiicei sale şi că acum face pe mama vitregă pentru copiii lui Gartin: „A fost greu pentru Joanne. Mi se pare atât de ciudat, pentru că Jo şi Jen sunt prietene atât de bune. Nu-mi vine să cred că Jen i-ar face asta. Abia s-a uscat cereneala de pe divorţul lui Chris de Jo. A fost finalizat abia luna trecută şi încă mai merg la tribunal pentru a cădea de acord în legătură cu termenii financiari ai divoţului. (Jen) s-a implicat în viaţa lor. Vine la ei acasă şi Sydney şi Flynn merg la ea destul de des, pentru a se juca în piscină. Jen se înţelege bine cu ei şi se joacă împreună', a explicat sursa amintită.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare