; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston joacă în „Şefi de coşmar”

08 August 2011

„Şefi de coşmar' e ca un banc de autobază. Dacă îţi plac glumele pline de aluzii sexuale şi rasiste, vei hohoti tot filmul, dacă nu – du-te mai bine la „Domnişoare de onoare'.

Comedia de faţă a fost descrisă de unii critici drept „amuzantă şi obscenă, în această ordine', iar de alţii drept „o colecţie de glume patetice plină de actori cunoscuţi'.

E clar că cei din urmă nu au găsit deloc amuzante discuţia despre violul în închisoare, faza cu „duşul auriu' şi momentul când o periuţă de dinţi ajunge cu intenţie în fundul unuia dintre eroi.

Îi înţelegem perfect: „Şefi de coşmar' e doldora de glume ratate şi scenariul pare încropit pe genunchi într-o baie publică urât mirositoare.

Umor amar

Protagoniştii poveştii de coşmar sunt Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) şi Kurt (Jason Sudeikis), trei amici care se lasă constant călcaţi în picioare de şefii lor, conştienţi că pe criza asta nimeni altcineva nu-i va angaja.

Nick a învăţat timp de opt ani că drumul spre succes e pavat cu pupincurişti şi acceptă toate mizeriile din partea directorului său, Dave Harken (Kevin Spacey), tot aşteptând o promovare.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare