Homepage  / Cinema

Jennifer Aniston, în rolul de producător. Va realiza remake-ul celebrului film „De la 9 la 5”. Tot ce știm până acum despre distribuție și acțiune

Jennifer Aniston, în rolul de producător. Va realiza remake-ul celebrului film „De la 9 la 5”. Tot ce știm până acum despre distribuție și acțiune

de Andreea Hentea,

Jennifer Aniston este gata pentru o nouă provocare. Celebra actriță va fi producătoarea unui remake al cunoscutului film „De la 9 la 5”, un extraordinar succes al anilor ’80. Ce știm despre viitorul proiect.

Jennifer Aniston, în rolul de producător

Jennifer Aniston și Kristin Hahn, partenera ei la compania de producție Echo Films, vor produce un remake al memorabilului film „De la 9 to 5” / „9 to 5” (1980), scrie variety.com.

Filmul original „De la 9 la 5” urmărea cu umor, dezinvoltură și cu o energie fenomenală, trei colege de birou care aveau mereu de furcă din cauza lui Franklin Hart (Dabney Coleman), un șef misogin și egoist, care le trata revoltător și pe care hotărau să se răzbune, în cele din urmă, sechestrându-l în propria casă.

Judy (Jane Fonda), Violet (Lily Tomlin) și Doralee (Dolly Parton), dar și tiranicul lor șef, au fost atât de convingători, iar subiectul a rezonat atât de bine cu o problemă fierbinte a epocii, încât filmul „De la 9 la 5”, regizat de Colin Higgins și scris de Patricia Resnick, s-a transformat într-un succes extraordinar. Filmul a fost nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun cântec original (interpretat de Dolly Parton) și la trei Globuri de Aur în 1981.

„De la 9 la 5” a dat naștere inclusiv unui sitcom cu același nume, care a fost difuzat de ABC din 1982 până în 1983 și reluat între 1986 și 1988. Dolly Parton a scris și a compus, de asemenea, muzica și versurile pentru adaptarea scenică muzicală a poveștii, nominalizată la prestigiosul premiu Tony.

După 40 de ani, în 2022, Dolly Parton, Lily Tomlin și Jane Fonda au apărut în documentarul „Still Working 9 to 5”, care se concentrează asupra impactului imens al filmului, devenit între timp un clasic.

Ce mai face Jennifer Aniston

Viitorul film „De la 9 la 5” este, în prezent, în etapa de dezvoltare, iar efervescenta Diablo Cody („Juno”, „Lisa Frankenstein”) lucrează la cea mai recentă versiune a scenariului, însă orice alte detalii sunt păstrate secrete.

Jennifer Aniston va apărea și în sezonul al patrulea al excelentului serial „The Morning Show”, lansat în 2019 și nominalizat la nouă Globuri de Aur și la unsprezece premii Emmy (din care a câștigat unul, în 2020, pentru Billy Crudup), care va fi difuzat în 2025. În 2021 am văzut-o în nostalgicul „Prietenii tăi: Reuniunea”, iar în 2023 în comedia Netflix „Vacanță criminală 2”, alături de Adam Sandler.

Jennifer Aniston a interpretat piesa„Push and Pull”, alături de Dolly Parton și de Danielle Macdonald, colega ei din filmul „Gălușcă” / „Dumplin’” (2018),, difuzat de Netflix, a cărui coloană sonoră a fost semnată de Dolly Parton. Piesa a fost nominalizată la Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original în 2019.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton