; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston: Îmi place să mă îndrăgostesc

04 November 2010

Actriţei Jennifer Aniston (pe care o puteţi vedea joi seară în “O fată bună“) îi plac momentele în care se îndrăgosteşte şi are fluturaşi în stomac, anunţă femalefirst.co.uk.

„Îmi place senzaţia de a avea fluturaşi în stomac. Dragostea este cea mai mare provocare pentru noi toţi. Nu poţi controla dragostea şi nu poţi să o alegi. Dimpotrivă, cred că dragostea ne alege pe noi şi trebuie să fim deschişi. Cred că ar trebui să fie ceva spontan', a spus Jennifer Aniston.

După ce a divorţat de Brad Pitt (46 de ani), Jennifer Aniston a fost implicată în relaţii cu muzicianul John Mayer (33 de ani) şi actorul Vince Vaughn (40 de ani), dar a rămas tot singură. Vedeta spune că nu o deranjează speculaţiile presei referitor la viaţa ei amoroasă şi chiar se amuză citind zvonurile lansate de reviste.

„Îmi place să citesc despre cum este viaţa mea amoroasă! M-am confruntat cu speculaţii referitoare la fiecare aspect al vieţii mele. Am devenit indiferentă la toate poveştile. Se scriu atât de multe lucruri, încât publicul şi oamenii ajung să nu mai creadă nimic'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare