; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston este pregătită să fie o mamă singură

20 July 2011

Actriţa de 42 de ani este hotărâtă să-şi întemeieze o familie la un moment dat şi nu crede că va avea nevoie de un partener pentru a creşte un copil, relatează femalefirst.co.uk.

„Mi-ar plăcea să am copii într-o bună zi. Şi se va întâmpla. Sunt dispusă să fiu o mamă singură, să adopt', a spus Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston – care a fost căsătorită cu Brad Pitt (47 de ani), a fost implicată în relaţii cu actorul Vince Vaughn (41 de ani) şi cântăreţul John Mayer (33 de ani), iar acum se întâlneşte cu Justin Theroux (39 de ani) – spune că preferă să stea acasă, unde poate să se bucure de o cină liniştită sau să petreacă timpul cu prietenii.

„Îmi place să stau acasă. Îmi place să iau cina cu prietenii mei sau să jucăm jocuri. Este distractiv. De asemenea, mă uit la reţeaua lui Oprah, o iubesc.

Nu mă veţi vedea vreodată pe twitter sau ceva de genul acesta. Nu este pentru mine. Mă rezum la telefoanele şi scrisorile tradiţionale. Deşi intru pe internet şi fac cumpărături online. Îmi plac licitaţiile', a mai spus actriţa din „Nevastă de împrumut' (2011).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare