; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston este consiliată în privinţa adopţiei

30 June 2010

Actriţa din „Recompensă cu bucluc' (2010) se întâlneşte cu consilierul pe probleme de viaţă Suzannah Galland în încercarea de a lua deciziile potrivite şi de a-şi împlini visul de a deveni mamă, relatează celebritywonder.com.

Suzannah Galland, care a mai consiliat vedete ca Naomi Campbell, Demi Moore şi Gwyneth Paltrow, a spus: „Atât de mulţi clienţi de-ai mei merg pe stradă cu o gaură mare în inimă pentru că nu au o familie. Mulţi cred că nu se va întâmpla niciodată, pentru că nu şi-au întemeiat o familie prin metoda tradiţională – nici nu se gândesc la alte căi viabile, cum ar fi adopţia'.

„Sunt atâţia copii care nu au părinţi sau pe cineva care să-i iubească, dar şi multe femei care ar fi mame minunante. Trebuie doar să le facem să-şi dea seama că există o parte a lor care ar putea să le transforme visul în realitate', a continuat aceasta.

Jennifer Aniston, care a divorţat de Brad Pitt în 2005, după un mariaj de 5 ani, nu a reuşit să lege o relaţie de lungă durată, deşi a fost împreuna cu actorul Vince Vaughn, modelul Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Suzannah Galland mai spune că lucrează cu actriţa de 41 de ani pentru a o ajuta să-şi „proceseze sentimentele'.

Într-un interviu recent, Jennifer Aniston mărturisea că îşi doreşte un copil „cât mai devreme cu putinţă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare