; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston e prea bătrână pentru unele roluri

07 July 2011

Timpul este unul dintre noii dușmani ai lui Jennifer Aniston. Pentru actrița în vârstă de 42 de ani, unele roluri sunt interzise din start.

Fostul star din serialul „Friends' și-ar fi dorit, spun surse citate de National Enquirer, să apară în noul film al regizorului Matt Weiner, cunoscut pentru filmele „Mad Men'. Se pare că era vorba de un rol în comedia „You are here', încă în fază de proiect.

Producătorii nu au ochit-o însă pe Jennifer, ci pe mai tânăra Zooey Deschanel, mai mică decât Jen cu 11 ani. Zooey Deschanel ar fi, pentru noua comedie marca Matt Weiner, actrița potrivită. Cu toate astea, Jennifer nu a fost încântată să audă vestea, ci mai mult, asta a înfuriat-o peste măsură.

„Jen este extrem de supărată, pentru că se pare că a fost dată la o parte', a spus o sursă citată de revista americană. „Nu a făcut niciun secret din faptul că își dorea cu ardoare rolul acela, dar acum Zooey îl va primi, pentru că este mai tânără', a mai comentat sursa.

În lipsa rolurilor pe care le dorește, Jen învață să fie regizor

În timp ce Jennifer apare în comedia „Horrible Boses' alături de Colin Farrell, ea își exersează competențele de regizor. Jennifer este dezamăgită, dar totuși realistă când vine vorba de acceptarea vârstei pe care o are.

„Jen își dă seama că o mulțime de roluri pe care era sigură că le poate juca până acum ceva vreme, vor fi interpretate de actrițele care au în acest moment 20 sau 30 de ani', a spus sursa.

Chiar dacă nu a primit rolul dorit de ea, sursa citată de National Enquirer este sigură că Jennifer Aniston „are o mulțime de alte lucruri de făcut, lucruri care o vor ține ocupată, atât în plan profesional, cât și personal'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare