; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston, viitoarea mamă de la Hollywood

15 November 2011

Jennifer Aniston este însărcinată, dacă e să ne luăm după informațiile apărute în presa de peste Ocean. Se pare că actrița i-a dat vestea cea mare mamei sale, care tocmai a ieșit din spital, scrie National Enquirer.

Surse apropiate vedetei au declarat că vestea sarcinii lui Jennifer a ajutat-o pe mama vedetei, Nancy Dow, să își revină mai repede după atacul cerebral suferit la începutul lunii septembrie.

„Jen știe ce vrea mama ei să audă și speră că va avea un efect bun asupra ei', a spus sursa.

„Nancy este extrem de bucuroasă de când a auzit vestea că Jennifer și iubitul ei Justin Theroux așteaptă un copil, și că fiica ei este foarte fericită și peste măsură de îndrăgostită de Justin', a mai povestit persoana citată.

Se pare că Jennifer își dorește cu ardoare să aibă un băiețel, mai ales că, în copilăria ei, a fost o fire mai băiețoasă, scriu jurnaliștii americani.

Justin Theroux voia împăcarea cu orice preț

Justin știa că iubita lui suferea în tăcere din cauza certurile dintre ea și mama sa, și tocmai de aceea s-a implicat foarte mult în apropierea dintre cele două femei.

„Jen și Justin și-au dat seama că au o relație serioasă în foarte scurt timp, iar el i-a spus că la nuntă își dorește ca amândoi părinții lui Jennifer trebuie să fie prezenți', a explicat sursa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare