; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston, abandonată de stilist pentru Kim Kardashian

29 January 2013

Actriţa Jennifer Aniston (43 de ani) este devastată – scrie „The National Enquirer' – după ce prietenul şi stilistul ei Chris McMillan a abandonat-o în favoarea brunetei Kim Kardashian.

„Jen fierbe. Chris a fost mereu constanta dintre toţi bărbaţii din viaţa ei. A stat lângă Jen de-a lungul căsătoriei şi despărţirii de Brad Pitt şi de-a lungul tuturor momentelor bune şi proaste. Jen s-a aşteptat să-i fie mereu loial. Acum e furioasă – pe Chris şi pe Kim – pentru că a fost trădată', a povestit o sursă apropiată.

McMillan consideră că bruneta este mai de treabă decât Jen şi că este o vedetă mai importantă decât Aniston. „Trădarea' a a vut loc după ce, în decembrie, Kim a postat online imagini cu ea şi Chris, la o şedinţă foto, iar Aniston i-a trimis un mesaj brunetei, avertizând-o să stea departe de Chris, alături de care se uita pe vremuri la relity-show-ul familiei Kardashian, râzând de toţi membrii clanului. Dar planul nu a funcţionat: stilistul s-a supărat pe Jen şi preferă compania lui Kim.

„Chris povesteşte încântat cum Kim este ca o gură de aer proaspăt, după ce trebuia să o aufă mereu pe Jen plângându-se despre cât de nesigură se simte în corpul ei şi câte traume are în viaţa amoroasă', a încheiat sursa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare