; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston a uitat de prietena ei, Courtney Cox

07 March 2012

Courtney Cox și Jennifer Aniston au avut o prietenie frumoasă, despre care s-a scris mult în presă, cu atât mai mult cu cât au jucat împreună în „Friends' timp de zece ani. Se pare însă că relația lor s-a dus pe apa sâmbetei, iar de vină ar fi nimeni altul decât Justin Theroux, scrie Daily Mail.

Jennifer Aniston nu a avut-o alături de Courtney Cox nici în ziua când a primit o stea pe Walk of Fame, în urmă cu două săptămâni.

Surse apropiate celor două spun că ele au început să nu se mai înțeleagă după ce Aniston s-a cuplat cu actorul Justin Theroux, alături de care plănuiește acum nunta.

Aniston (43) și Theroux (40) au fost practic nedespărțiți încă de când și-au început relația, ceea ce a împiedicat-o pe interpreta lui Rachel să-i fie aproape prieteniei ei.

Înainte să se despartă de soțul ei, David Arquette, în octombrie 2010, Courtney Cox și Jennifer Aniston își petreceau până și vacanțele împreună.

„Prioritățile lui Jennifer s-au schimbat de când a apărut Justin. Courtney se simte părăsită de Jennifer, care a uitat de clipele când ea era cea singură', a spus o sursă.

Actrița din „Cougar Town' ar fi vrut să se întâlnească între patru ochi cu Jennifer, luna trecută, dar ea a refuzat în ultimul moment.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare