Homepage  / Vedete străine

Jennifer Aniston, schimbare radicală de look! A revenit la tunsoarea care a creat un adevărat trend în anul 2003

Jennifer Aniston, schimbare radicală de look! A revenit la tunsoarea care a creat un adevărat trend în anul 2003
12

de Cristina Țapu,

Este din nou 2003! Jennifer Aniston și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Globurile de Aur cu o versiune modernă a tunsorii pe care a purtat-o atunci când a interpretat-o pe Rachel în serialul „Friends”.

Jennifer Aniston a revenit la coafura pe care o avea în timpul serialului „Friends”

„The Rachel” este o tunsoare pe care Aniston a făcut-o populară în perioada în care a jucat în serialul „Friends”. Are un stil de lungime medie, în straturi, cu volum din plin.

81st Annual Golden Globe Awards – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

În 2011, Aniston a declarat într-un interviu pentru Allure că hairstylistul și prietenul său Chris McMillan a fost „blestemul existenței sale, pentru că a dat startului acelui neneorocit de The Rachel, care nu era cel mai bun look al său”.

La acea vreme, Aniston a adăugat: „Cum să spun asta? Cred că a fost cea mai urâtă tunsoare pe care am văzut-o vreodată.” Iată că timpul a trecut, iar Jennifer Aniston a revenit la sentimente mai bune și, ușor nostalgică, a decis să revină la celebra coafură.

Această nouă versiune modernă a coafurii are mult mai puțin volum și șuvite mai lungi pentru a o aduce în trend cu tendințele din anul 2024, iar Jennifer Aniston pare mult mai tânără de când a abordat acest look îndrăzneț.

Deși „Friends” s-a încheiat în 2004, Jennifer Aniston continuă să fie asociată cu personajul pe care l-a interpretat, Rachel Green. Succesul serialului a consolidat statusul actriței ca fiind una dintre cele mai bine plătite actrițe de televiziune.

Jennifer Aniston a devenit faimoasă în urma rolului din serialul „Friends”

Cu interpretarea sa fermecătoare, Jennifer Aniston a demonstrat versatilitatea sa ca actriță și a lăsat o amprentă puternică în lumea divertismentului. „Friends” rămâne una dintre cele mai iubite serii de televiziune, iar Jennifer Aniston, prin talentul și carisma ei, a contribuit semnificativ la farmecul etern al acestui fenomen.

Jennifer Aniston a cunoscut adevărata faimă și succesul după lansarea serialului „Friends”, construind ulterior o carieră prolifică și strângând o impresionantă avere.

Actrița a utilizat serialul ca pe o rampă de lansare pentru cariera sa, obținând un flux constant de venituri de atunci încoace. În prezent, se estimează că averea ei se situează în jurul sumei de 300 de milioane de dolari. De-a lungul timpului, Jennifer Aniston a fost prezentă atât în comedii, cât și în drame, acest lucru contribuind la diversitatea portofoliului său artistic.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton