; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennie Garth l-a înlocuit deja pe Peter Facinelli. Vezi cu cine

23 May 2012

La doar două luni de când ea și Peter Facinelli au anunțat că se despart după 11 ani de căsnicie, actrița a fost surprinsă alături de alt bărbat.

Un martor citat de hollywoodlife.com a spus că Jennie Garth s-a întâlnit cu Antonio Ballatore, prezentatorul unei emisiuni de design interior difuzată în Statele Unite, în Las Vegas. Ei au flirtat toată seara, atingându-se mereu, în timp ce au luat cina.

Garth și Ballatore au flirtat și pe Twitter. La sfârșitul lunii aprilie, fostul star din „Beverly Hills, 90210' scria: „Am văzut astăzi un show numit Tratamentul Ballatore. Cred că am nevoie de el'. Răspunsul a fost prompt: „Vin acum! 😉 xo', a scris Ballatore.

Divorțul merge înainte

La puțin timp de când a anunțat că se desparte de Peter Facinelli, vedeta din „Beverly Hills 90210' a declarat că nu îi este ușor să treacă prin divorț.

„Viața mea este un pic dezorganizată în acest moment, iar viața personală a cam luat-o razna', a spus Garth (39) într-un interviu dat celor de la Access Hollywood.

Facinelli (38 de ani) și Garth (39 de ani) au împreună trei fete, de 14, 9 şi 5 ani, datorită cărora au promis că vor rămâne în relații bune chiar și după terminarea divorțului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare