; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

14th Annual Global Green Pre Oscar Party

Jenna Ortega va fi noua Wednesday Addams, în serialul Netflix filmat de Tim Burton în România

21 May 2021

Are 18 ani, 39 de titluri în filmografie (unde a făcut cam de toate, de la „Insidious: Chapter 2' sau „You' până la „Elena din Avalor'), iar acum, Jenna Ortega va fi Wednesday Addams, în serialul „Wednesday', realizat de Tim Burton pentru Netflix și care va fi filmat în România.

Jenna Ortega va avea misiunea dificilă de a face față „grelei moșteniri' lăsate de Christina Ricci, care-a interpretat-o pe fiica familiei Addams cu mare succes la public în filmele din anii ’90. „Wednesday' va fi un serial live action, de numai 8 episoade, care va fi consacrat tinerei domnișoare Addams în complicata perioadă a trecerii de la adolescență la maturitate, urmărind-o ca studentă la Nevermore Academy. Evident că, pe măsură ce personalitatea să se va contura din ce în ce mai bine, tânăra va avea și ceva mistere supranaturale de rezolvat, scrie deadline.com.

Wednesday', spin-off al „Familiei Addams', are un scenariu scris de creatorii serialului „Smallville', Al Gough și Miles Millar, și va fi regizat de Tim Burton, care-și face astfel debutul în televiziune. „Wednesday' este produs de MGM Television (care deține drepturile de ecranizare) pentru Netflix.

Filmările vor avea loc în România. Deocamdată nu a fost anunțată nicio dată de lansare.

 Vezi galeria foto >

 

Netflix aduce povestea Annei Karenina în zilele noastre, în noul serial rusesc „Anna K'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare