Jenna Ortega și-a făcut debutul pe covorul roșu de la Premiile Emmy, într-o rochie fabuloasă, care a necesit aproximativ 600 de ore pentru a fi realizată. De asemenea, îndrăgita actriță a vorbit și despre „Beetlejuice 2” și este nerăbdătoare ca fanii să îl vadă.
Jenna Ortega, fabuloasă la Premiile Emmy 2024
Jenna Ortega și-a făcut debutul la Premiile Emmy.Actrița în vârstă de 21 de ani a sosit la Teatrul Peacock din Los Angeles, arătând la fel de fermecătoare ca întotdeauna într-o rochie florală fără bretele, semnată Dior.
Într-un interviu pentru ET, Ortega a dezvăluit că rochia ei a necesitat aproximativ 600 de ore pentru a fi realizată, deoarece a fost cusută manual. „Cred că din cauza tuturor mărgelelor mici și a fost foarte multă muncă pentru asta”, dezvăluie ea. „Mă simt foarte, foarte emoționată. Este ca o operă de artă, nu vreau să o stric.”
Jenna Ortega a fost nominalizată la categoria „Actriță principală remarcabilă într-un serial de comedie” pentru prestația sa din serialul „Wednesday” de la Netflix. Ea s-a confruntat cu Christina Applegate („Dead to Me”), Quinta Brunson („Abbott Elementary”), Rachel Brosnahan („The Marvelous Mrs. Maisel”) și Natasha Lyonne („Poker Face”).
De asemenea, nominalizarea o face pe Ortega a doua cea mai tânără femeie nominalizată vreodată la această categorie, fiind cu trei ani mai mare decât Patty Duke, care avea 17 ani când a fost recompensată pentru „The Patty Duke Show” în 1964.
„Wednesday”, care este o adaptare a francizei „The Addams Family”, a obținut 12 nominalizări în total, inclusiv una pentru cel mai bun serial de comedie și o nominalizare la regie pentru Tim Burton, care este, de asemenea, nominalizat pentru prima dată la Emmy.
Pe lângă cel de-al doilea sezon din „Wednesday”,Jenna Ortega se pregătește și pentru lansarea filmului „Beetlejuice 2”. Despre viitorul proiect, Ortega spune pentru ET că este „una dintre cele mai distractive experiențe pe care le-am avut vreodată pe un platou de filmare”. Ea adaugă: „Din punct de vedere vizual, este atât de interesant. Totul a fost realizabil”.
„Cred că nu folosim prea mult CGI sau ceva de genul acesta”, remarcă Ortega.
Viitoarea continuare îi are în distribuție și pe Michael Keaton și Winona Ryder. Vorbind despre distribuție, Ortega spune: „Toată lumea a făcut o treabă incredibilă. M-am simțit atât de norocoasă să fiu acolo, a fost o nebunie … Abia aștept ca oamenii să vadă.”
Cine revine în Beetlejuice 2 dintre veterani
Ea nu este însă singura din vechea distribuție care va reveni. Cea mai importantă întoarcere e a lui Michael Keaton, în rolul răutăciosului Betelgeuse. În primul film, acesta era o fantomă recrutată de tânărul cuplu Adam (Alec Baldwin) și Barbara Maitland (Geena Davis). Ajunși la porțile Raiului după ce mureau într-un accident de mașină, ei erau puși să locuiască timp de 50 de ani în vechea lor casă, în chip de fantome. Numai că acolo se instalaseră pragmaticii Charles (Jeffrey Jones) și Delia Deetz (Catherine OʼHara), împreună cu fiica lor, Lydia, și nu aveau de gând deloc să plece. Exasperați, Adam și Barbara îl angajau pe Betelgeuse (Michael Keaton), o fantomă malițioasă cu un rânjet oribil, ca să-i alunge din casă făcându-le tot felul de farse, dar problemele se dublau când agasantul Betelgeuse se îndrăgostea de Lydia.
Jocul lui Michael Keaton și imaginația lui Tim Burton l-au transformat pe Betelgeuse într-un personaj antologic, așa că actorul e acum mai mult decât încântat să-și reia rolul. Michael Keaton are prilejul nesperat să-și reviziteze reușitele mai vechi, revenind recent în rolul altui erou celebru, Bruce Wayne / Batman în „The Flash” (disponibil, în prezent, în cinematografe). Într-un dialog cu Empire, el a povestit cu entuziasm că „Betelgeuse este cea mai teribilă distracție pe care o poți avea ca actor, lucrând la o asemenea arătare. E incredibil de distractiv, e de-a dreptul grozav, așa că vom face exact ce am făcut și la primul film”.
Experimentatul actor a mai povestit: „Tim și cu mine am vorbit despre o continuare cu ani și ani în urmă, fără să spunem niciodată altcuiva. Amândoi am spus de multe ori că o facem și că, dacă se întâmplă, trebuie să fie cât mai aproape de stilul în care am lucrat prima dată. Atunci am inventat lucruri, situații, am improvizat mult și am creat manual tot felul de accesorii, ca să arate exact în modul pe care ni-l doream, am construit literalmente lucrurile pe care ni le imaginasem în detaliu”.