Homepage  / Vedete străine

Jenna Ortega a furat toate privirile la premiera filmului „Beetlejuice 2”. Când va putea fi văzut și de fanii din România

Jenna Ortega a furat toate privirile la premiera filmului „Beetlejuice 2”. Când va putea fi văzut și de fanii din România
9

de Cristina Țapu,

Jenna Ortega, în vârstă de 21 de ani , este una dintre cele mai apreciate actrițe care fac parte din tânăra generație. Succesul fulminant de care s-a bucurat prima parte a serialului Wednesday a contribuit la construirea renumelui actriței în industria cinematografică. Jenna a participat recent la premiera filmului „Beetlejuice 2” în New York, iar ținuta pe care a purtat-o a furat toate privirile.

Jenna Ortega, ținută spectaculoasă la premiera din New York al filmului „Beetlejuice 2”

Actrița, recunoscută pentru rolul celebru din „Wednesday” a ales o pereche de pantofi cu platformă neagră, strălucitoare, o fustă neagră din satin și un corset care i-a scos în evidență silueta. Întregul său look a fost completat de o manichiură impecabilă într-o nuanță vibrantă de roșu și de o pereche de ochelari de soare rafinați, care i-au protejat privirea de blitzurile fotografilor, conferindu-i un aer enigmatic.

Jenna Ortega Promoting ‘Beetlejuice Beetlejuice’ In New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Premiera din New York face parte din turneul de promovare a continuării mult așteptate a filmului „Beetlejuice”, regizat de celebrul Tim Burton. Jenna interpretează rolul lui Astrid, fiica Lydiei Deetz, interpretată de Winona Ryder, care își reia rolul emblematic din filmul original din 1988. Alături de Ortega și Ryder, în distribuție se află și Michael Keaton, care revine în rolul principal al exorcistului Beetlejuice, dar și apreciata actriță italiană Monica Belluci (iubita regizorului Tim Burton).

Warner Bros. a stabilit oficial data de lansare pentru Beetlejuice 2, o continuare mult așteptată a filmului încântător de ciudat din 1988 al lui Tim Burton, cu Michael Keaton în rolul unui „bio-exorcist” trăsnit. Noul film va ajunge în cinematografe pe 6 septembrie 2024, conform Entertainment Weekly.

Monica Belluci joacă în filmul regizat de iubitul său, Tim Burton

Monica Belluci are doar cuvinte de laudă la adresa bărbatului iubit. Actrița va juca în „Beetlejuice 2”, film produs și regizat de către Tim Burton. Într-un interviu recent, ea sublinia că este entuziasmată să lucreze alături de bărbatul care a cucerit-o și menționa că Tim este foarte creativ și are idei cu totul inedite.

„Ce pot să spun… mă bucur că l-am cunoscut ca bărbat, în primul rând. Este una dintre acele întâlniri care se întâmplă rar în viață… Îl cunosc ca om, îl iubesc, iar acum îl voi cunoaște și în calitate de regizor, începe o altă aventură. (…) Îl iubesc pe Tim. Și am un mare respect pentru Tim Burton”, declara actrița.

Monica Bellucci (59 de ani) și Tim Burton (65 de ani) s-au cunoscut în urmă cu 16 ani. La un eveniment din Franța, ce a avut loc în octombrie 2022, Bellucci a fost cea care i-a înmânat lui Burton (64 de ani) premiul Lumiere pentru întreaga activitate. Încă de atunci între cei doi s-ar fi instalat fiorii iubirii. Publicația Paris Match scria în februarie 2023: „Monica și Tim s-au cunoscut pe fugă, pe scările Festivalului de Film de la Cannes, în 2006, dar 16 ani mai târziu, în culisele unui alt festival, s-au apropiat”.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton