Homepage  / Seriale / Netflix

Jenna Ortega, detalii surprinzătoare despre sezonul 2 din Wednesday. Ce se întâmplă cu personajul ei

Jenna Ortega, detalii surprinzătoare despre sezonul 2 din Wednesday. Ce se întâmplă cu personajul ei
8

de Roxana Mirea,

Fanii de-abia așteaptă să vadă cum va continua povestea lui Wednesday, din serialul Netflix cu același nume. Oare va apărea un alt băiat de care să se întrăgostească? Ei bine, Jenna Ortega, care o interpretează pe Wednesday, a elucidat acest mister, într-un interviu în care a vorbit despre sezonul 2 al serialului regizat de Tim Burton.

Jenna Ortega despre sezonul 2 din Wednesday

Jenna Ortega a oferit câteva detalii despre sezonul 2 din „Wednesday”. Vedeta în vârstă de 20 de ani a împărtășit în timpul unui interviu pentru Variety că următorul sezon al serialului de succes de la Netflix se va îndepărta de romantism și va pune mai mult accent pe horror.

Încă se mai construiește, dar am decis că vrem să ne aplecăm mai mult asupra horror-ului. Pentru că este atât de lejer, iar un serial ca acesta, cu vampiri, vârcolaci și superputeri… Nu vrei să te iei prea în serios”, a spus Ortega. „Renunțăm la orice interes romantic pentru Wednesday, ceea ce este foarte bine. Vom fi mai îndrăzneți, mai întunecați.”

Sezonul 1 din „Wednesday” a prezentat un amestec de povești pentru eroina omonimă, care a văzut-o navigând într-o nouă școală pentru proscriși, Nevermore Academy; jonglând, în felul ei, cu un triunghi amoros între Tyler și Xavier; și investigând o crimă misterioasă.

„Wednesday” (2022)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Pe măsură ce se apropie sezonul 2, Ortega va adăuga un titlu de producător la creditele sale, despre care actrița a spus că a fost „o evoluție naturală” și că i-a permis să ia parte la proces mult mai devreme.

Cu un personaj ca Wednesday, care este atât de iubit, nu am vrut să o interpretez greșit. Așa că am încercat să am cât mai multe conversații posibile. Pe platou, cu scenariștii și cu Tim [Burton]. Decideam ce merge și ce nu merge. În pregătirea pentru un al doilea sezon, am vrut să ne asigurăm că putem începe discuțiile mai devreme”, a spus ea, dând credit personajului pentru că a forțat-o „să iasă din [carapacea] ei”. „Sunt atât de curioasă: vreau să văd ținutele, personajele noi care vor apărea, scenariile și au fost destul de amabili să mă lase să îmi pun pălăria de producător.”

Jenna Ortega, despre impactul rețelelor sociale

Jenna Ortega, care și-a început cariera ca actor copil, a vorbit și despre impactul pe care social media îl poate avea asupra unui serial de succes și despre relația de dragoste și ură cu aceasta.

Devine urât”, a recunoscut Ortega după ce a subliniat că viața ei s-a schimbat „la trei zile după ce” „Wednesday” a apărut pe Netflix. „Când eram mai mică, ne duceau la cursuri de formare în domeniul media – Disney 101 sau ceva de genul ăsta – unde ne spuneau: ‘O să postezi de trei ori pe zi. Așa veți face urmăritori, vă veți implica, veți promova serialul nostru’. Puteai să mergi la o audiție sau la o întâlnire, iar întrebarea era: ‘Câți urmăritori ai?’”

Vreau ca oamenii să poată cunoaște oamenii din spatele camerei de filmat și să realizeze că oamenii nu trebuie niciodată puși pe un piedestal. Și cu cât am fost mai mult expusă lumii, oamenii profită de asta. Îți văd vulnerabilitatea și o răstălmăcesc într-un mod la care nu te aștepți întotdeauna”, a explicat ea, înainte de a începe să plângă. „Este atât de ciudat. Îmi pare rău, nu am vrut să fac asta”, a adăugat actrița referitor la faptul că a început să plângă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton