Homepage  / Vedete străine

Jenna Ortega crede că a dat probă, fără să știe, pentru rolul jucat de Zendaya în „Dune”. Ce proiecte pregătește anul acesta

Jenna Ortega crede că a dat probă, fără să știe, pentru rolul jucat de Zendaya în „Dune”. Ce proiecte pregătește anul acesta
8

de Andreea Hentea,

Jenna Ortega, pe care o vom vedea în cinematografe din 6 septembrie în așteptatul „Beetlejuice Beetlejuice”, a povestit despre o probă pe care ar fi susținut-o pentru celebrul „Dune”, al lui Dennis Villeneuve. „Totul a avut loc în mare secret”, a mai spus tânăra actriță.

Jenna Ortega crede că a dat probă pentru rolul jucat de Zendaya în „Dune”

Jenna Ortega spune că este aproape sigură că rolul pentru care a dat probă acum câțiva ani era cel jucat de Zendaya în filmul „Dune” / „Dune: Part One” (2021), scrie hollywoodreporter.com. Actrița din „Beetlejuice Beetlejuice” (care va împlini 22 de ani pe 27 septembrie – n.r.) a mai spus că avea 15 ani atunci când a participat la interviul respectiv.

Jenna Ortega participă la prezentarea Saint Laurent Menswear Fall-Winter 2023-2024 în cadrul Săptămânii Modei de la ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Cred că era vorba despre personajul lui Chani, jucat de Zendaya, dar nimeni nu mi-a spus asta cu exactitate, totul era ținut în foarte mare secret”, și-a amintit Jenna Ortega într-un interviu recent pentru buzzfeed.com. Actrița a mai spus că își amintește că a fost „foarte încântată” atunci, deoarece Denis Villeneuve „este unul dintre regizorii săi preferați”.

Cum Jenna Ortega are acum 21 de ani, proba pentru „Dune” la care se referă ar fi putut avea loc acum șase ani, adică în 2018. Pe lângă Zendaya, aclamatul prim film din saga lui Denis Villeneuve a avut în distribuție nume ca Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård și Dave Bautista. Filmul „Dune: Partea a doua” / „Dune: Part Two” a fost lansat la începutul acestui an.

Jenna Ortega are doar cuvinte de laudă la adresa lui Tim Burton

Jenna Ortega a vorbit, de asemenea, despre experiența ei la filmările pentru serialul Netflix „Wednesday” (lansat în 2022), regizat de legendarul Tim Burton. Acesta a regizat și așteptatul „Beetlejuice Beetlejuice” (continuarea celebrului său film „Viață de stafie” / „Beetlejuice”, din 1988), în care Jenna Ortega joacă rolul lui Astrid Deetz, fiica Lydiei (Winona Ryder).

„Când am filmat «Wednesday» încercam doar să facem cunoștință, pe când la «Beetlejuice Beetlejuice» mi s-a părut mult mai pus pe glume și cred că asta ne-a ajutat mult relația, a fost o filmare pur și simplu veselă”, a povestit Jenna Ortega despre relația ei cu Tim Burton.

În noul „Beetlejuice Beetlejuice”, Winona Ryder și-a reluat rolul din primul film, la fel ca Michael Keaton și Catherine O’Hara. „Winona a fost extrem de binevoitoare. Mă simt foarte, foarte norocoasă că am reușit să creez o astfel de legătură cu ea pe platoul de filmare”, a spus Jenna Ortega.

jenna-ortega-in-discutii-pentru-a-juca-in-filmul-lui-tim-burton-beetlejuice-2-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 8

Tânăra actriță i-a lăudat, de asemenea, pe Michael Keaton și pe Catherine O’Hara: „Sunt o admiratoare a lui Michael Keaton de atât de mult timp, încât m-am simțit ciudat de intimidată când l-am întâlnit pe platouri„, a spus ea. Ea a adăugat că „l-a privit pentru prima oară interpretând personajul Beetlejuice și dispărând complet în interiorul acestuia, fără să mai păstreze nimic din el însuși, încât a fost o experiență deosebită”.

Jenna Ortega a spus, de asemenea, despre Catherine O’Hara: „Este una dintre cele mai amuzante persoane pe care le-am întâlnit în viața mea”.

Lucru intens la sezonul al doilea din „Wednesday”

Jenna Ortega și restul echipei serialului „Wednesday”, în care ea o joacă pe eroina titulară, Wednesday Addams, lucrează, în prezent, la sezonul al doilea al serialului. „Filmăm episoadele 201 și 204 chiar acum și se întâmplă multe pe parcursul lor, sunt foarte puternice. Se pare că în fiecare zi abordăm o scenă majoră”, a povestit ea.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton