Homepage  / Vedete străine

Jenna Fischer dezvăluie că suferă de cancer. Mărturisirile emoționante făcute de vedeta din varianta americană a serialului „The Office”, de pe Netflix

Jenna Fischer dezvăluie că suferă de cancer. Mărturisirile emoționante făcute de vedeta din varianta americană a serialului „The Office”, de pe Netflix
7

de Redactia Tvmania,

Actrița Jenna Fischer a dezvăluit că a urmat un tratament pentru cancer de sân, din decembrie, anul trecut. Cunoscută mai ales pentru rolul recepționerei Pam Beesly din versiunea americană a serialului „The Office”, Jenna a mărturisit că acum „nu mai are cancer”, după ce a trecut printr-o operație și mai multe runde de chimioterapie, dar și printr-un tratament cu radiații, anunță BBC.

„Cu bucurie pot spune că mă simt minunat”, a împărtășit Jenna pe Instagram, adăugând că a ales să vorbească despre tratamentul ei pentru a încuraja alte persoane să fie atente la semnele bolii. „Dacă aș fi așteptat șase luni în plus, situația ar fi putut fi mult mai gravă”, a scris ea.

Jenna, care găzduiește și podcastul Office Ladies, a interpretat-o pe Pam în celebrul serial între 2005 și 2013, alături de Steve Carrell, care îl joacă pe managerul regional Michael Scott.

Serialul, care s-a bucurat de o foarte mare popularitate, bazat pe o serie BBC cu același nume, cu Ricky Gervais în prim-plan și scris tot de acesta, este unul dintre cele mai vizionate show-uri de pe Netflix și se află în mod repetat printre cele mai populare sitcomuri americane.

’15:17 to Paris’ Premiere in LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Jenna a mărturisit că boala ei a fost descoperită după un control de rutină în octombrie 2023, pe care recunoaște că îl tot amânase. „Văzând femei postând poze de la programările lor de mamografie pe Instagram m-a convins să-mi fac și eu programarea (la care întârziam)”, a scris ea.

După acea programare, a explicat că teste suplimentare au arătat că avea „cancer de sân triplu pozitiv în stadiul 1”. Jenna a declarat că, „din fericire”, cancerul ei a fost descoperit din timp, dar tumora era agresivă și a necesitat mai multe runde de tratament.

Ce este cancerul de sân triplu pozitiv

Există mai multe tipuri de cancer de sân, iar unele, precum cel triplu pozitiv, sunt cunoscute ca fiind cancere cu receptor hormonal pozitiv. Acest lucru înseamnă că tumorile sunt stimulate să crească de hormoni, cum ar fi estrogenul, progesteronul și o proteină numită HER2, care se găsesc în mod natural în corp.

Aceste tipuri de cancer sunt mult mai susceptibile să răspundă la tratamente medicamentoase care vizează acești hormoni pentru a ajuta la stoparea divizării și creșterii celulelor canceroase.

Conform NHS, cancerul de sân este cel mai comun tip de cancer care afectează femeile în Marea Britanie, dar poate afecta și bărbații. Mai mult de 50.000 de persoane din Marea Britanie sunt diagnosticate cu această boală în fiecare an și cifrele de la Cancer Research sugerează că una din șapte femei din țară va fi diagnosticată pe parcursul vieții.

„Aveam nevoie de spațiu și de oameni care să nu mă privească ca pe o bolnavă de cancer”

În timpul chimioterapiei, Jenna și-a pierdut părul și a împărtășit cu fanii de pe Instagram o fotografie cu noua ei tunsoare. Totodată, a spus că este gata să „renunțe la perucile” pe care le-a purtat în ultimul an, adăugând că „multe persoane” din viața ei nu știau că urmează un tratament. „Aveam nevoie de spațiu și de oameni care să nu mă privească ca pe o bolnavă de cancer.”

Cu toate acestea, ea a subliniat sprijinul pe care l-a avut de la persoanele care știau, inclusiv colega ei Angela Kinsey, care joacă rolul ofițerului de securitate Angela Martin în serial și este gazdă alături de ea al podcastului Office Ladies.

„Atunci când mi-am pierdut părul, ea purta pălării la întâlnirile noastre de lucru pentru a se asigura că nu sunt singura“, a spus Jenna.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton