; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jencarlos Canela, de azi, la Acasă, în „Demon și înger”

03 July 2012

De marți, 3 iulie, de luni până duminică, de la ora 23.30, telespectatorii vor putea urmări aventurile personajelor telenovelei „Demon și înger', la Acasă. În rolurile principale, îi puteți vedea pe Gaby Espino, Jencarlos Canela şi Miguel Varoni.

Deşi Gaby Espino era încă măritată cu actorul Cristobal Lander, actriţa şi partenerul ei de ecran, Jencarlos Canela, au transformat iubirea lor din telenovela „Demon şi înger' în realitate. După un timp petrecut împreună, cei doi au pus punct relaţiei, iar Gaby s-a întors la fostul ei soţ. Totuşi, pasiunea dintre cei doi şi relaţia interzisă pe care au avut-o în paralel, se reflectă în chimia dintre personajele lor din telenovela de Acasă.

„Demon şi înger' a fost filmată la Miami, New York şi în Mexic, iar producţia a înregistrat un mare succes în rândul publicului, fiind distribuită în 70 de ţări din întreaga lume.

Jencarlos Canela este… „El Diablo'!

Angel (Jencarlos Canela), cunoscut drept „El Diablo', s-a născut într-o gară din New York şi nu şi-a cunoscut niciodată părinţii. Pentru el, viaţa este un joc pe care trebuie să îl câştige, dar ani mai târziu, după o viaţă petrecută pe străzi în care a devenit hoţ, el este prins şi trimis la închisoare.

Astfel, el ajunge să o cunoască pe Manuela (Gaby Espino), avocata sa, care reuşeşte să îl scape de închisoare. Cei doi se îndrăgostesc, dar iubirea lor este imposibilă, deoarece Manuela este logodită cu Martin (Miguel Varoni), un om de afaceri foarte cunoscut şi respectat în oraş.

Când iese din închisoare, Angel promite să îşi schimbe viaţa datorită iubirii imense pe care o simte pentru Manuela. Totuşi, el află că înainte să dispară, mama lui s-a îndatorat la o bandă de hoţi, care acum îl obligă pe Angel să comită un mare jaf. Mai mult, el descoperă ca şeful bandei este chiar logodnicul Manuelei, Martin, iar în acelaşi timp, acesta este şi tatăl care  l-a dispreţuit.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare