; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jencarlos Canela, “Revelaţia anului”

19 February 2011

jencarlos canelaJencarlos Canela (protagonistul telenovelei Înger şi demon' de la Acasă) a primit, în cadrul premiilor Lo Nuestro, organizate de postul Univision, titlul de Revelatia anului'. Gala a avut loc pe 17 februarie la Miami. Actorul a fost foarte surprins pentru că cei de la Univision i-au acordat această distincţie, deoarece el lucrează pentru postul rival, Telemundo.

Nu vreau să zic decât mulţumesc pentru acest premiu, în rest, nu mai am cuvinte', a zis Jencarlos, citat de peopleenespanol.com.

Pintre ceilalţi câştigători ai serii s-au numărat Enrique Iglesias (artistul anului la categoria pop), Shakira (artista anului la categoria pop), Enrique Iglesias şi Juan Luis Guerra pentru colaborarea anului (la piesa Cuando me enamoro'). Belinda a primit premiul pentru videoclipului anului (la piesa Egoista').

La 22 de ani, Jencarlos se poate lăuda cu o carieră atât în actorie, cât şi în muzică. El a început să cânte la 12 ani şi are la activ albumul Buscame', de pe care a promovat piesele Buscame', Amor Quédate' şi Mi corazón insiste'. În curând, el îşi va lansa cel de-al doilea material discografic, Un nuevo día'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare