; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jeff Bridges, fidel de 33 de ani

12 March 2010

Proaspăt câştigător al premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal pentru „Crazy Heart', Jeff Bridges (60 de ani) spune că nu şi-ar înşela niciodată nevasta, pentru că acest lucru l-ar „costa totul'. Starul declară, citat de „SF Gate' că nu a fost niciodată tentat să-şi trădeze nevasta, pe Susan, în cei 33 de ani de căsnicie, cu vreo colegă de breaslă.
„Sunt atât de îndrăgostit de ea. Relaţia devine din ce în ce mai bună, mai intimă. Dacă îţi schimbi partenerii de fiecare dată când îţi este greu sau au insatisfacţii, nu ajungi să apreciezi bogăţia unei relaţii de durată. Nevasta mă susţine şi asta mă face să o iubesc şi mai mult. Nu vrei să te joci cu asta. Dar am avut şi vremuri grele. Să mă căsătoresc mi s-a părut înfricoşător.'

Bridges  – care a jucat de-a lungul vremii alături de frumuseţi precum Kim Basinger şi Michelle Pfeiffer – insistă că s-a îndrăgostit de Susan, cu care are trei copii, de când aceasta lucra ca simplă ospătăriţă. Aceasta a refuzat iniţial să iasă cu actorul, spunând că starurile de la Hollywood au ochi alunecoşi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare