; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jeanne Cooper

Jeanne Cooper (“Tânăr şi neliniştit”) a ajuns la spital

16 April 2013

Actriţa veterană din serialul „Tânăr şi neliniştit' Jeanne Cooper a fost internată într-un spital din Los Angeles şi s-ar afla într-o stare gravă. Conform insidetv.ew.com, se ştiu foarte puţine lucruri despre starea de sănătate a interpretei lui Katherine Chancellor.

Recent, fiul actriţei în vârstă de 84 de ani a scris pe Twitter şi Facebook de ce a refuzat să vorbească despre boala mamei sale.

„Respect toate instituţiile de presă care mi-au cerut să le dau informaţii despre ce se întâmplă. Cu toate acestea, nu cred că este vorba de informaţii demne de o ştire, nu încă', a scris Corbin Bernsen.

Bernsen a mai spus că şi-ar dori ca fanii mamei sale să se roage pentru sănătatea ei.

„Tocmai m-am întors de la spital, dar nu sunt prea multe schimbări în ceea ce o priveşte pe mama. Suntem totuşi pe drumul cel bun. Îşi revine cu paşi mici şi dă semne că se va face bine. Wow!', a scris fiul actriţei care a jucat în „Tânăr şi neliniştit' încă din 1973.

Jeanne Cooper este singura actriţă care face parte din distribuţia serialului „Tânăr şi neliniştit' încă de la începutul acestuia, acum 40 de ani. De-a lungul anilor, au fost momente când a fost înlocuită din cauza problemelor de sănătate.

Nu de puţine ori, Jeanne a colaborat profesional cu fiul său Corbin Bernsen. Actor şi regizor, acesta a distribuit-o şi în filmele sale. O vreme, cei doi au fost colegi în „Tânăr şi neliniştit', el interpretându-l pe fratele lui Paul, părintele Todd Williams. Din 1990 încoace, în paralel cu serialul, au jucat şi în mai multe filme, inclusiv „Dead Air', „Donna on Demand' şi „Carpool Guy'.

Citeşte şi:

Nikki și Victor ajung la cuțite în „Tânăr şi neliniştit'

Ce noutăți aduce serialul „Tânăr şi neliniştit'

Ce ne mai pregăteşte „Tânăr şi neliniştit'

Nikki revine în Tânăr şi neliniştit'!

Katherine din Tânăr şi neliniştit' își scrie memoriile

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare