Homepage  / Vedete româneşti

Jean Gavril a devenit tatăl unui băiețel. Artistul și soția sa s-au mutat din București imediat după ce Pavel a venit pe lume

Jean Gavril a devenit tatăl unui băiețel. Artistul și soția sa s-au mutat din București imediat după ce Pavel a venit pe lume
7

de Cristina Țapu,

Artistul Jean Gavril are toate motivele de bucurie. Familia artistului s-a mărit după ce soția sa a adus pe lume un băiețel perfect sănătos care va purta numele de Pavel Ioan. Artistul a distribuit pe pagina personală de Instagram o imagine cu cel mai nou membru al familiei!

Jean Gavril a devenit tatăl unui băiețel care va purta numele de Pavel Ioan

Jean Gavril și-a prezentat recent pe rețelele de socializare cel mai nou membru al familiei sale, Pavel Ioan, Bianca l-a adus pe lume pe micuț chiar în a treia zi de Paște. Bebelușul a avut la naștere aproape patru kilograme, iar Jean a transmis pe Instagram un călduros „Bun venit în familia noastră, Pavel Ioan!”

jean gavrilIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Jean Gavril și Bianca au sărbătorit recent sosirea celui de-al doilea copil în familia lor. Dacă la nașterea primului copil, Eva, Jean a fost absent pentru mai bine de o lună, fiind plecat la filmările pentru America Express, de data aceasta el a hotărât să își petreacă mai mult timp alături de Bianca și să participe activ la îngrijirea micuțului care le face viața mai frumoasă.

Nu am mai avut concert, nu am mai avut întâmplări, plus că nu a mai fost Covid, am putut să îi vizitez la spital, să mă duc în fiecare zi la ei, totul e bine. Băiatul s-a născut destul de puternic, a avut aproape 4 kilograme. Nu au existat probleme, complicații. Bianca a născut repede, în 20 de minute, a născut natural. Am crezut că nu prindem doctorul, până a fost sunat doctorul, până a venit la spital, ea era cât pe ce să nască. Nu am fost lăsat să intru în sala de nașteri, am rămas pe hol”, a povestit Jean Gavril, conform Cancan.

Bianca a dat naștere băiețelului la o clinică privată din București, unde au rămas câteva zile pentru recuperare. Înainte de naștere, ea și Jean au planificat să se mute temporar din București pentru a fi alături de familie. Ambii provin din Constanța și au dorit să aibă familia aproape în aceste momente atât de importante pentru cuplul lor.

Doar ce ne-am mutat la Tuzla unde o să ne și petrecem vara, unde ne acomodăm deja. I-am luat de la spital direct la Tuzla și acum amenajăm aici locuința. Socrii mei ne-au lăsat un apartament pe timp de vară, care e lângă plajă. E altfel aerul la mare, ieși din bloc, mergi 200 de m și ești pe plajă. O să fie mai ușor pentru că având plaja aproape, noi oricum constănțeni fiind, nu prea ne place Bucureștiul vara, drept urmare ne creștem copilul pe plajă”, a declarat artistul, conform sursei menționate anterior.

Sursă foto: Instagram Jean Gavril

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton