Homepage  / Televiziune

Jean de la Craiova, săritură uluitoare, la „Splash! Vedete la Apă” 2024. Clara Gherase a avut un mesaj dur: „Trebuia să stai acasă”

Jean de la Craiova, săritură uluitoare, la „Splash! Vedete la Apă” 2024. Clara Gherase a avut un mesaj dur: „Trebuia să stai acasă”
5

de Roxana Mirea,

Jean de la Craiova a uitat de frica de înălțime și a făcut o săritură ce i-a lăsat pe toți cu gura căscată în ediția „Splash! Vedete la apă”, difuzată vinerea aceasta, 16 august 2024, de la 20.30, la Antena 1. Cu toate acestea, Clara Gherase, cel mai de temut jurat, i-a transmis un mesaj dur: „Trebuia să stai acasă, să dormi!”. 

Jean de la Craiova, la „Splash! Vedete la apă” 2024 

Cel mai curajos show estival i-a adus pe platformele Complexului Sportiv de Natație Otopeni pe Jean de la Craiova, Andra Bucur, Amme, Teodora Nedelcu, Capet, Alex Furman și Dj Deny, iar toți sunt pregătiți să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime, într-o ediție specială „Poftiți la bazin”. 

Cu simțul umorului care îl definește, artistul s-a distrat copios alături de colegii de echipă la antrenamentele de la bazin, dar a și efectuat sărituri impresionante, sub îndrumarea antrenorilor: „Sincer, eu am venit ca să-I supraveghez pe bobocii ăștia!”, declară Jean.  

Jean_de_la_Craiova_Splash_Vedete_la_Apa_1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ce săritură a afectuat cântărețul și de la ce înălțime, telespectatorii vor putea descoperi urmărind cel mai nou sezon „Splash! Vedete la apă”, difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20.30, pe Antena 1. 

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, notează prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor. 

Emisiunea „Splash! Vedete  la apă” a debutat la Antena 1 în urmă cu 9 ani

Emisiunea estivală „Splash! Vedete la apă” a debutat la Antena 1 în vara lui 2013 și s-a încheiat în vara lui 2015, după 3 sezoane.

Primele trei sezoane difuzate de postul TV au fost prezentate de Pepe, care le-a avut alături în primul sezon pe Roxana Ionescu și Roxana Vancea. Din al doilea sezon co-prezentatoare au fost Alina Pușcaș și Roxana Ionescu. În sezonul 3, difuzat în 2015, co-prezentatoare au fost Diana Munteanu și Alina Pușcaș. Momentele de umor ale show-ului au fost asigurate de Romică Țociu și Cornel Palade.

Emisiunea a fost difuzată în serile de duminică. A fost jurizată inițial de Cosmin Seleși, Ozana Barabancea și Cătălin Preda.

Apoi, după 6 ani în care nu s-a mai aflat pe post, „Splash! Vedete la apă” a revenit la Antena 1. Mai exact, pe 15 iulie 2021 a fost anunțată revenirea emisiunii în grila postului, cu cel de-al patrulea sezon. sezonul 5 a fost difuzat în 2022, iar în 2023, emisiunea a luat din nou o pauză, pentru a reveni cu sezonul 6 anul acesta.

Sursa Fotot: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton