; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jean de la Craiova debutează în “Moştenirea”

11 August 2010

Jean de la CraiovaJean de la Craiova va juca din această toamnă rolul lui Jean Buze de Aur în serialul Moştenirea' de la ProTV, serial ce continuă povestea din Regina', telenovela fenomen care s-a bucurat de un succes uriaş în România.

Pentru că este primul lui rol într-un serial, Jean s-a pus serios pe treabă şi pe studiat. Am primit scenarii şi tot felul de documentaţie de la scenarişti şi producători. Acum, de exemplu, am început să citesc o carte care se numeşte Şcoala de actorie'. Încerc să aflu cât mai multe despre această meserie, pentru că vreau să o fac cât mai bine şi să nu-mi dezamăgesc fanii. Ştiu că este vorba şi de talent, dar munca are şi ea un procent foarte important', a declarat Jean.

O să muncesc mult, să fac o figură frumoasă. Aş vrea că fanii mei să-mi ţină pumnii în această nouă provocare. Va pupă Jean!', a încheiat artistul.

Jean Buze de Aur, personajul interpretat de Jean de la Craiova este cântăreţ la petrecerile organizate de ţigani, dar cânta şi la barul lui Thierry (Cabral).

.

Citeşte şi:

Cristina Cepraga joacă în Moştenirea'

Pavel Bartoş şi Liviu Vârciu, cuceritori în Moştenirea'

Cristi Iacob şi Mihai Călin pe ecrane în Moştenirea'

„State de România', înlocuit cu „Moştenirea'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare