; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image: Jean Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme speră „să își salveze cariera” cu un serial în care își joacă propriul rol

14 December 2017

Potrivit dailymail.co.uk actorul Jean-Claude Van Damme (57 de ani) speră să își „salveze cariera' odată cu debutul serialului „Jean-Claude Van Johnson' ce va fi difuzat pe prime Amazon începând din data de 15 decembrie.

Actorul a prezentat proiectul oficial în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Paris, pentru vedetă este debutul pe micile ecrane. În cadrul evenimentului acesta a declarat că visa de mai mulți ani să facă acest pas având demult idei pentru un serial, în care ar fi vrut să interpreteze un actor care dorea să devină spion.

„Am vrut cu adevărat să fac televiziune (…) nu mai fac cinema. Televiziunea mi-ar putea salva eventual cariera”, a declarat acesta

„Voiam să fac televiziune de nouă sau de zece ani. Dacă Brad Pitt dorește să facă televiziune, nu trebuie decât să ridice mâna și i se va oferi un rol. Pentru mine a fost nevoie de timp”, a mărturisit Van Damme. „Acum patru ani, încercam să mă lansez, iar (producătorului) Scott Free i-a plăcut ideea mea și și-a chemat geniile”.

 

Serialul produs de Amazon Prime este o parodie ce ironizează cinematografia americană. Jean-Claude Van Damme îi va da viață lui Jean-Claude Van Damme, un actor ce face parte din lumea Hollywood-ului și care în paralel este agent secret (poartă numele lui Jean-Claude Van Johnson).

Întrebat de ce a dorit să facă parodie la adresa propriei persoane, Van Damme a răspuns scurt:

 

„Este greu să râzi de tine, însă de vreme ce sunt un actor bun … de ce nu?”

 

Van Damme a dezvăluit la sfârșitul interviului că a ținut ca premiera să aibă loc la Paris întrucât a fost o promisiune făcută mamei sale.

 

Vezi aici trailer-ul serialului „Jean-Claude Van Johnson:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare