; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

635001998_jay z beyonce zoom 9859cec8 3e14 437d 9730 b6cfafe69699

Jay Z recunoaște că a înșelat-o pe Beyonce

30 November 2017

Într-un interviu acordat pentru publicația The New York Times, artistul Jay Z a recunoscut pentru prima oară că i-a fost infidel soției sale, Beyonce.

 

Zvonurile despre pasul greșit făcut de Jay-Z au apărut în urmă cu câteva luni când Beyonce a lansat albumul „Lemonade' în care artista își cântă experiența neplăcută. Pe lângă albumul artistei și el a vorbit în proăriile piese despre infidelitatea sa.

 „Iți oprești toate emoțiile. Chiar și în ceea ce privește femeile, te închizi emoțional și nu mai există conexiune. Cel puțin așa a fost în cazul meu. Și apoi, toate lucrurile pornesc de aici: infidelitate', a declarat el.

Jay Z nu a oferit mai indicii despre femeia cu care a înșelat-o pe soția sa, însă Beyonce a caracterizat-o într-o melodie astfel: „Becky with the good hair' („Becky cu părul frumos')

„Ne foloseam de arta noastră ca de o ședință de terapie. Apoi am început să lucrăm împreună pentru un album', a spus cântărețul despre relația cu Beyonce.

În cadrul interviului Jay Z a mărturisit că slingurul lucru care le-a salvat căsnicia a fost terapia de cuplu și a confirmat faptul că s-a pus problema unei despărțiri definitive.

„Cei mai mulți oameni pleacă și rata divorțului a ajuns cam la 50 la sută pentru că cei mai mulți nu mai suportă să se vadă unii pe ceilalți. Cel mai greu lucru este să vezi pe fața cuiva durerea pe care ai cauzat-o și apoi trebuie să te gândesti la ce ai făcut și să te suporți', a completat Jay Z.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare