; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jay-Z este chemat în instanţă de o companie aeriană

23 June 2010

Cântăreţul american datorează comaniei Air Platinum Holding peste 130.000 de dolari, după ce nu a plătit pentru serviciile de care a beneficiat în 2009, şi a fost dat în judecată de reprezentanţii firmei de transport aerian, relatează celebritywonder.com.

Jay-Z (40 de ani), pe numele său adevărat Shawn Carter, a zburat 55 de ore cu avioanele companiei, iar factura sa se ridică la 250.000 de dolari, dar raperul a plătit aproximativ jumătate din aceasta.

Cântăreţul mai trebuia să plătească şi taxe în valoare de aproximativ 20.000 de dolari şi o călătorie de 24.200 de dolari în Anglia.

Între timp, rapperul şi-a anunţat planurile de a lansa propria linie de căşti audio profesionale în parteneriat Roc Nation, companie ce-i aparţine, şi o altă firmă.

„Pasiunea noastra este să creăm muzică uimitoare. Vrem să oferim cele mai bune prestaţii live şi acum, prin acest parteneriat, le oferim oamenilor cea mai bună variantă de a asculta piesele lor favorite', anunţa soţul cântăreţei Beyoncé (28 de ani).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare