; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jay-Z e cel mai bine plătit din hip-hop

18 August 2010

Rapper-ul de 40 de ani, soţul cântăreţei Beyonce Knowles, se află pe primul loc în topul celor mai bine plătiţi muzicieni de gen, alcătuit de revista Forbes, cu venituri de 63 de milioane de dolari în ultimul an.

Potrivit Forbes, Jay-Z a făcut bani atât din turneul mondial Blueprint 3', cât şi din alte activităţi, cum ar fi casa lui de discuri, linia de modă şi acţiunile pe care le deţine la echipa de baschet din NBA New Jersey Nets.

Mogulul P. Diddy s-a plasat pe locul doi în această ierarhie, însă cu venituri de doar' 30 de milioane de dolari, mai puţin de jumătate faţă de Jay-Z.

Artistul senegalez Akon, care a colaborat recent cu Whitney Houston şi David Guetta, a închis podiumul, cu 21 de milioane de dolari, o parte fiind înregistraţi din vânzârile liniei sale vestimentare, Konvict.

Rapper-ul Lil Wayne, care se află momentan la închisoare, pentru port ilegal de armă, a câştigat 20 de milioane de dolari în ultimul an, în vreme ce faimosul Dr. Dre se află pe locul cinci, cu 17 milioane de dolari.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare