; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1

Jay-Z dezminte: Beyonce nu e gravidă

21 May 2013

Interesul presei pentru mărimea familiei sale l-a cam enervat pe rapperul Jay-Z (43 de ani) care a negat, printr-un mail, că Beyonce este gravidă din nou. Anterior, şi cântăreaţa de 31 de ani îşi exprimase „mila' faţă de cei excesiv de curioşi în privinţa vieţii ei private.

De două săptămâni, presa americană clocoteşte: Beyonce (31 de ani) ar fi însărcinată cu cel de-al doilea ei copil, susţin tot mai multe surse sub protecţia anonimatului. Pe lângă declaraţiile acestora, presa a speculat şi apariţiile publice ale cântăreţei (filmuleţe în care apare cu un abdomen uşor umflat), dar şi faptul că vedeta a reprogramat un concert în Belgia, la recomandarea medicilor care au spus că e extenuată.

Cuplul nu a comentat zvonurile până zilele trecute, când mogulul hip-hop a trimis, printr-un email trimis unui post de radio (Hot 97, un post influent de hip-hop din New York) dezminţirea alb pe negru: „nu este adevărat', scrie „US Weekly'.

Anterior, şi Beyonce a sugerat doar că informaţiile nu sunt adevărate, postând pe Instagram o notă în care spune că îi este „milă pentru toţi aceşti oameni cu vieţi mărunte care nu au altceva de făcut decât să vorbească despre mine'.

Beyonce şi Jaz-Z au o fetiţă, Blue Ivy, născută în ianuarie 2012.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare