; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The tonight show with jay leno

Jay Leno, despre plecarea de la “The Tonight Show”: “Renunţ definitiv”

27 January 2014

the-tonight-show-with-jay-lenoRealizatorul TV Jay Leno va prezenta ultima ediţie a emisiunii „The Tonight Show' de pe NBC pe 6 februarie. Leno a mărturisit că nu mai intenţionează să prezinte alt show de noapte, scrie Fox News.

După 22 de ani petrecuţi la pupitrul „The Tonight Show', Jay Leno îi va preda ştafeta lui Jimmy Fallon.

Într-un interviu pentru emisiunea 60 Minutes', de pe CBS, Leno a declarat că nu va putea recrea într-un alt program TV de noapte ceea ce a reuşit în The Tonight Show'.

Pe 6 februarie, în ultima sa emisiune, Leno îl va avea invitat pe actorul Billy Crystal.

Pe 17 februarie, când Jimmy Fallon va prezenta pentru prima oară emisiunea “The Tonight Show”, invitaţi vor fi trupa U2 şi actorul Will Smith.

Din 1992 încoace…

Leno prezintă emisiunea “The Tonight Show” din 1992, când l-a înlocuit pe Johnny Carson. El a părăsit pentru scurt timp emisiunea în 2009, pentru un show în prime time la acelaşi post, fiind înlocuit cu Conan O’Brien. Însă audienţele scăzute înregistrate de acesta i-au determinat pe cei de la NBC să mute noua emisiune a lui Leno în intervalul original al acestuia, 23.35, şi pe cea a lui O’Brien, după miezul nopţii.

După o aprigă dispută, O’Brien şi-a dat demisia, primind despăgubiri de 33 de milioane de dolari, iar Leno s-a reîntors ca gazdă a “The Tonight Show” în martie 2010.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare