; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Penelope cruz javier bardem

Javier şi Penelope s-au căsătorit în secret

14 July 2010

Sunt împreună de trei ani, dar sunt celebri pentru reticenţa cu care vorbesc amândoi despre viaţa personală. De data aceasta, este sigur: Penelope Cruz şi Javier Bardem au anunţat că s-au căsătorit la începutul acestei luni, în Bahamas.

Faptul că Javier Bardem şi Penelope Cruz (amândoi Oscarizaţi, el pentru „Nu există ţară pentru bătrâni', ea pentru „Vicky Christina Barcelona' ) şi-au ţinut mereu relaţia de ochii curioşilor nu mai este un secret pentru nimeni.

Toată lumea se aştepta însă ca îndrăgostiţii să facă nuntă mare şi frumoasă vara acesta, mai ales că detalii privind pregătirile pentru marele eveniment au tot apărut în presa străină.

Se pare însă că, în cele din urmă, ei au preferat tot discreţia şi s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă, doar în faţa membrilor familiei, la casa unui prieten din Bahamas, acest lucru fiind confirmat chiar de impresarul actriţei.

La nunta ei, Penelope a purtat o rochie de mireasă creată de mai vechiul ei prieten, designerul John Galliano (deşi iniţial au fost zvonuri că rochia urma să fie creaţia lui L’Wren Scott, iubita rockerului Mick Jagger).

Zvonurile că cei doi s-au logodit au apărut încă din octombrie 2009, iar în luna martie a acestui an, Penelope a început să poarte un inel cu diamante şi safire.

Chiar dacă nu au vrut niciodată să dea detalii despre relaţia lor, Javier şi Penelope nu au fost zgârciţi cu gesturile tandre în public.

Anul acesta, ei au fost surprinşi de paparazzi ba la plajă, ba la un un meci de baschet din NBA sau la Festivalul de Film de la Cannes, unde, la fel, au fost foarte drăgăstoşi unul cu celălalt.

Javier (41 de ani) şi Penelope (36 de ani) s-au cunoscut în 1992, când au filmat pentru pelicula „Jamon, Jamon', însă formează un cuplu din 2007. Ei au făcut pereche pe marile ecrane în comedia romantică „Vicky Christina Barcelona' (2008).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare