; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rosie Huntington Whiteley Jason Statham

Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley au devenit părinți. Vezi prima poză cu bebelușul!

29 June 2017

Actorul britanic Jason Statham, cunoscut pentru rolurile din filmele de acțiune – „Jaful de pe Baker Street' și „Curierul' sunt doar două dintre exemple -, și logodnica sa, fotomodelul „Victorias Secret' Rosie Huntington-Whiteley (30 de ani) au devenit părinţii unui băieţel.

Ştirea a fost anunţată de Rosie pe Instagram, unde a scris în dreptul unei fotografii cu bebeluşul: „Micuţul nostru omuleţ, Jack Oscar Statham, a venit pe lume pe 24 iunie și a avut la naștere o greutate de 3,9 kilograme'.

Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley au devenit părinți. Vezi prima poză cu bebelușul!

Jason şi Rosie sunt împreună din 2010, iar pe 10 ianuarie 2016 ei s-au logodit. Rosie, şi ea de origine britanică, nu s-a mulţumit doar să fie un model de succes, ci a luat-o pe urmele iubitului ei jucând până acum în „Transformers 3' (2011) şi' Mad Max: Drumul furiei' (2015).

Pe Jason (care pe 26 iulie va împlini 50 de ani) l-aţi văzut anul acesta pe marile ecrane din România în „Furios şi Iute 8', alături de Dwayne Johnson, Vin Diesel şi Charlize Theron. Anul acesta el a filmat pentru pelicula „Meg', un horror care va avea premiera anul viitor în SUA.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare