; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cinema: Jason Statham este o maşinărie de ucis

04 March 2011

jason-statham-mechanicPelicula „Mecanicul' intră astăzi în cinematografele din România şi îl are în prim-plan pe Arthur Bishop (Statham), un asasin profesionist care e de acord să îl înveţe secretele meseriei pe fiul uneia dintre victimele sale.

Producţia este un remake al filmului omonim din 1972, iar în versiunea actuală, rolul discipolului Steve McKenna e interpretat de Ben Foster („Drumul dreptăţii').

Bishop se înscrie în lunga serie de duri interpretaţi până acum de Jason Statham (vezi Chev din „Crank: Tensiune maximă' sau Frank din „Curierul'). El e un criminal plătit a cărui meticulozitate şi eficacitate l-au transformat într-o „vedetă' a branşei asasinilor.

Charles Bronson a fost Bishop în primul film

Tânărul McKenna, pe care Bishop îl ia nu fără rezerve sub aripa sa, dovedeşte atât abilităţi deosebite, cât şi o cruzime care îl siderează chiar şi pe mentorul său. Bineînţeles, între cei doi intervine o tensiune.

Din distribuţia filmului mai face parte şi veteranul Donald Sutherland (Harry) şi sexoasele Mini Anden (Sarah) şi Christa Campbell (Kelly). În versiunea originală, rolul lui Bishop a fost interpretat de regretatul Charles Bronson.

'Mecanicul' a înregistrat deja venituri de 66 milioane de dolari, pe plan mondial, acoperindu-şi bugetul, estimat la 40 de milioane.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare