; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jason Mraz concerteaza pe 11 martie la Bucuresti

VIDEO. Jason Mraz concertează pe 11 martie la București. Cât costă biletele

06 February 2017

Artistul american Jason Mraz va susține primul concert în România pe 11 martie, la Sala Radio. Fanii bucureșteni vor avea parte de un show acustic special, ce face parte din seria evenimentelor 'An evening with Jason Mraz and his guitar' – o întâlnire restrânsă cu unul dintre cei mai apreciați artiști pop ai momentului.

Jason Mraz concertează pe 11 martie la București

Cum a devenit celebru Jason Mraz

Muzica lui Jason Mraz a reușit să aducă împreună oamenii din toate colțurile lumii. Mraz a început să cânte în cafenelele din San Diego și a devenit cunoscut pentru mesajele pozitive și încărcate de emoție, pentru cântările live pline de viață, dar și pentru eforturile sale constante de a transforma lumea din jur într-un loc mai bun.

De-a lungul timpului, hiturile sale au invadat radio-urile comerciale și au obținut numeroase distincții și trofee importante în spații culturale și geografice diverse. Artistul american a scris un capitol din istoria muzicii pop cu  Im Yours' și  I  Won t  Give  Up',  a primit 6 nominalizări și 2 premii Grammy, a câștigat premiile Teen Choice și Peoples Choice și a susținut concerte sold-out în amfiteatrele și arenele din toate colțurile lumii.

Ascultați aici piesa Im Yours':

Jason Mraz nu e doar un muzician  care a impresionat întreaga lumea, ci și o persoană conștientă și preocupată de rolul său în societatea de azi.

Pasionat de activism social, a inițiat numeroase acțiuni de lobby pentru protejarea mediului înconjurător și a sprijinit neîncetat drepturile comunităților LGBT

Biletele la concert pot fi achiziționate din rețelele Eventim și Eventbook, la prețurile de 125 lei, 180 lei și 250 lei.

Concertul Jason Mraz este organizat în România de Pure Indie Entertainment. Partener local: M60.

Ascultați aici piesa Love Someone':

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Adele şi Beyoncé se luptă pentru trofee la Premiile Grammy 2017. Iată lista nominalizărilor

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare