Homepage  / Vedete străine

Jason Momoa și Lisa Bonet au divorțat oficial. Ce se întâmplă cu cei 2 copii ai lor

Jason Momoa și Lisa Bonet au divorțat oficial. Ce se întâmplă cu cei 2 copii ai lor
11

de Roxana Mirea,

Lisa Bonet și Jason Momoa au divorțat oficial, la doi ani după ce cuplul și-a anunțat despărțirea. Actorul din „Aquaman” și fosta lui soție au împreună doi copii. Iată ce au decis în ceea ce privește custodia lor.  

Lisa Bonet și Jason Momoa au divorțat oficial 

Lisa Bonet și Jason Momoa au divorțat oficial. La o zi după ce actrița a depus cererea de divorț, documentele judiciare obținute de ET arată că ea și starul din „Aquaman” au ajuns la un acord pentru despărțirea lor. 

Potrivit documentelor, foștii soți vor împărți custodia celor doi copii ai lor – Lola Iolani, în vârstă de 16 ani, și Nakoa-Wolf, în vârstă de 15 ani – și cheltuielile legate de creșterea lor, fără a plăti formal pensie alimentară. Bonet și Momoa au renunțat, de asemenea, la drepturile lor la pensie alimentară pentru soț și soție, se arată în documente. 

Atât lui Bonet, cât și lui Momoa li se va returna statutul de „necăsătorit” pe 9 iulie, potrivit documentelor. Cei doi aveau o relație din 2005, deși nu s-au căsătorit decât în 2017. 

Când Lisa Bonet a depus luni cererea de divorț, documentele au dezvăluit că, deși cei doi și-au anunțat despărțirea în ianuarie 2022, data separării a fost 7 octombrie 2020, aniversarea de trei ani de căsnicie a cuplului. 

Premiere Of Warner Bros. Pictures’ „Aquaman”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Anunțul prin care Lisa Bonet și Jason Momoa au dezvăluit că se despart 

În declarația lor comună din 2022 ianuarie, Bonet și Momoa au scris: „Împărtășim știrile familiei noastre potrivit cărora noi doi ne despărțim în căsătorie. Împărtășim acest lucru nu pentru că noi credem că este o știre, ci pentru a ne continua viața cu demnitate și onestitate. 

Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a fi cine învățăm să devenim. Devotamentul nostru de nezdruncinat față de această viață sacră și pentru copiii noștri.” 

De atunci, cei doi au rămas prieteni. În martie 2022, Jason Momoa a declarat pentru ET că el și Lisa Bonet sunt „încă o familie”, iar apoi, nouă luni mai târziu, a livrat un brad de Crăciun la ea acasă.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton