; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jason Momoa

Jason Momoa se pregătește de un nou lungmetraj

15 November 2017

Îl vom vedea de vineri pe marile ecrane în „Liga Dreptății' și anul viitor în „Aquaman' și „Braven', dar actorul Jason Momoa, pe care-l știm din „Urzeala tronurilor', se pregătește de un rol care are foarte mulți fani: „Corbul'.

Proiectul remake-ului lungmetrajului „Corbul' / „The Crow' (din 1994, regizat de Alex Proyas și avându-l în rolul principal pe Brandon Lee) datează de multă vreme. Acum poate lucrurile se mișcă în direcția bună. Jason Momoa, actorul care ar trebui să reia rolul deținut de Brandon Lee în noul film „The Crow Reborn' care va fi regizat de Corin Hardy, a postat o imagine cu personajul Eric Draven pe Instagram cu un mesaj la adresa lui Hardy: „Am așteptat de-atâta vreme. @corinhardy, hai să-l facem, frate'.

La origine, „The Crow' este o bandă desenată creată de James OBarr și publicată din 1989. Dar filmul lui Alex Proyas din 1994 a devenit mult mai cunoscut și-a căpătat o aură de peliculă cultă și blestemată din cauza morții lui Brandon Lee, în vârstă de 28 de ani în urma unui accident survenit pe platouri. Ca și în cazul tatălui lui, Bruce Lee, decedat în urma unui edem cerebral la 32 de ani, circumstanțele morții lui au devenit sursa a numeroase povești.

Proiectul refacerii filmului a cunoscut mai multe stadii. Pentru rolul principal, au fost nominalizați pe rând: Luke Evans („Dracula Untold'), James Mcavoy („Split'), Jack Huston („Ben-Hur') și Tom Hiddleston („Thor'). În final, Jason Momoa a obținut rolul lui Eric Draven. Corin Hardy a fost ales ca regizor în 2014.

Creatorul benzii desenate, James OBarr, a a anunțat că pentru noul „The Crow' va începe producția în februarie 2018, dar filmările vor mai întârziua pentru că Jason Momoa va fi ocupat cu promovarea lui „Aquaman'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare