Homepage  / Vedete străine

Jason Momoa a dezvăluit că nu are o casă, după divorțul de Lisa Bonet. „Trăiesc pe drumuri”

Jason Momoa a dezvăluit că nu are o casă, după divorțul de Lisa Bonet. „Trăiesc pe drumuri”
10

de Roxana Mirea,

Jason Momoa nu are o casă în acest moment, după divorțul de Lisa Bonet. Starul din „Aquaman” a mărturisit că trăiește pe drumuri în acest moment. Recent, Jason Momoa și Lisa Bonet au divorțat oficial. 

Jason Momoa nu are o casă, după divorțul de Lisa Bonet 

Adresa de domiciliu a lui Jason Momoa este oriunde îl duce viața. Starul din „Aquaman” a dezvăluit, într-un interviu pentru ET, că nu are o casă în acest moment. Și se pare că așa preferă să fie, mai ales în aceste zile, când se întâmplă atât de multe lucruri pentru el pe plan profesional. Cel mai recent proiect al său, „On the Roam”, are premiera pe 18 ianuarie la HBO Max, iar docuseria îl urmărește călătorind prin țară în timp ce vizitează meșteri care fac artă din biciclete vechi de un secol, choppers, instrumente și multe altele. 

„Frate, nici măcar nu am o casă în acest moment”, recunoaște Momoa, în vârstă de 44 de ani. „Trăiesc pe drumuri. Așa că am coborât în Noua Zeelandă pentru a începe Minecraft. Sper ca toată lumea să-l iubească.” 

Dar înainte de a se apuca de acest proiect extrem de așteptat, starul spune cum a fost viața pe drumuri pentru el și cum reacționează oamenii atunci când îl văd.  

Mereu am parte de reacția asta: ce cauți aici, în micul nostru oraș?”, a continuat el. „Îmi place ideea de a fi alături de oamenii obișnuiți și de a-mi face meseria, care este de a filma, și apoi de a le arăta. Și astfel, cred că, făcând asta atât de mult timp, am ajuns să fiu curios în legătură cu asta.” 

Lisa Bonet și Jason Momoa au divorțat oficial 

Lisa Bonet și Jason Momoa au divorțat oficial. La o zi după ce actrița a depus cererea de divorț, documentele judiciare obținute de ET arată că ea și starul din „Aquaman” au ajuns la un acord pentru despărțirea lor. 

Potrivit documentelor, foștii soți vor împărți custodia celor doi copii ai lor – Lola Iolani, în vârstă de 16 ani, și Nakoa-Wolf, în vârstă de 15 ani – și cheltuielile legate de creșterea lor, fără a plăti formal pensie alimentară. Bonet și Momoa au renunțat, de asemenea, la drepturile lor la pensie alimentară pentru soț și soție, se arată în documente. 

Atât lui Bonet, cât și lui Momoa li se va returna statutul de „necăsătorit” pe 9 iulie, potrivit documentelor. Cei doi aveau o relație din 2005, deși nu s-au căsătorit decât în 2017. 

Când Lisa Bonet a depus luni cererea de divorț, documentele au dezvăluit că, deși cei doi și-au anunțat despărțirea în ianuarie 2022data separării a fost 7 octombrie 2020, aniversarea de trei ani de căsnicie a cuplului. 

Premiere Of Warner Bros. Pictures’ „Aquaman”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sursa: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton