Homepage  / Vedete străine

Jason Momoa iubește din nou după despărțirea de Lisa Bonet. Cine este femeia, cu 12 ani mai tânără, care l-a cucerit

Jason Momoa iubește din nou după despărțirea de Lisa Bonet. Cine este femeia, cu 12 ani mai tânără, care l-a cucerit
8

de Cristina Țapu,

După divorțul de Lisa Bonet, Jason Momoa nu a avut nicio iubită oficială. El a avut o relație de scurtă durată cu actrița Eiza Gonzalez, însă nu s-a afișat public alături de aceasta. Iată că acum Momoa nu se mai ascunde și a prezentat-o fanilor pe femeia care îi aduce zâmbetul pe buze după separarea dureroasă de Lisa Bonet.

Jason Momoa iubește din nou după despărțirea de Lisa Bonet

Jason Momoa a recunoscut că formează un cuplu alături de actrița Adria Arjona, care este cu 12 ani mai mică decât el. Se pare, însă, că diferența de vârstă nu contează pentru noul cuplu.

Actorul a distribuit o imagine în care o îmbrățișează tandru pe iubita mult mai tânără decât el, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Unii dintre ei au fost de părere că Adria pare să-i fie mai degrabă fiică decât iubită, însă în mod cert, Jason nu ia în seamă comentariile răutăcioase venite din partea internauților.

Jason Momoa are o iubită nouă, una dintre tinerele actrițe pe val de la HollywoodIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Sunt milioane de femei cu inima frântă acum în întreaga lume”, a scris un intrernaut, pe o notă glumeață.

Adria Arjona este o actriță americană de origine portoricană, cunoscută pentru diverse roluri în filme și seriale de televiziune. S-a născut pe 25 aprilie 1992, în San Juan, Puerto Rico, și este fiica cântărețului Ricardo Arjona.

Adria Arjona și-a început cariera de actorie cu roluri în seriale de televiziune, câștigând recunoaștere pentru interpretările sale în:

  • True Detective (2015): unde a jucat rolul Emily.
  • Emerald City (2017): unde a interpretat-o pe Dorothy Gale într-o reinterpretare modernă a poveștii „Vrăjitorul din Oz”.
  • Good Omens (2019): unde a avut rolul Anathema Device în adaptarea romanului scris de Neil Gaiman și Terry Pratchett.

Adria Arjona a apărut și în mai multe filme, printre care:

  • Pacific Rim: Uprising (2018): unde a jucat rolul Jules Reyes.
  • 6 Underground (2019): un film de acțiune regizat de Michael Bay, în care a interpretat rolul Five.
  • Morbius (2022): un film din universul Marvel, unde a jucat alături de Jared Leto în rolul Martine Bancroft.
  • De altfel, iubita lui Jason Momoa a mai jucat în „Andor”, serial de acțiune marca Disney Plus din anul 2022, în filmul de comedie „Tatăl miresei” și va apărea și într-un proiect difuzat de către Netflix, numit „Hitman”.
Press Event For ‘Emerald City’ In LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 8

Jason Momoa și Lisa Bonet au divorțat după o relație de peste 15 ani

Jason Momoa a fost căsătorit cu Lisa Bonett. Cei doi au început relația în 2005 și s-au căsătorit în 2017. Data separării, conform actelor de divorț, a fost în octombrie 2020, cu câteva luni înainte de a anunța public despărțirea.

Conform documentelor obținute de ET, Jason Momoa a ajuns la un acord de separare cu fosta sa soție, care prevede împărțirea custodiei copiilor și niciunul dintre ei nu va trebui să plătească pensie alimentară, deoarece cheltuielile pentru creșterea adolescenților vor fi suportate de ambele părți. Lisa Bonet a fost căsătorită cu Lenny Kravitz între 1987 și 1993, având împreună o fiică, Zoë Kravitz.

Sursă foto: Hepta – Profimedia – Instagram Jason Momoa

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton