; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Premiere Of Warner Bros. Pictures

Jason Momoa, declarații șocante despre trecutul său: „Muream de foame”

11 November 2020

A cunoscut celebritatea după ce a jucat în serialul HBO „Game of Thrones', însă după acest rol viața sa nu a fost plină de oportunități așa cum am crede după un astfel de proiect.  Actorul Jason Momoa și-a deschis sufletul despre trecutul său, în cadrul unui interviu acordat recent revistei InStyle.

Jason Momoa nu a apărut decât în primul sezon al serialului, așa că în timp ce foștii colegi de platou deveneau din ce în ce mai cunoscuți, actorul se lupta pentru a plăti facturile casei lui din Los Angeles unde locuiește împreună cu soția sa și cei doi copii.

„Muream de foame după Game of Thrones. Nu găseam nimic de lucru. E foarte complicat atunci când ai copii, iar tu ești plin de datorii', a povestit Jason Momoa. 

Norocul a început să îi surâdă abia ani mai târziu, după ce a fost distribuit în rolul lui Aquaman din filmul Batman v Superman: Dawn of Justice. Mai târziu, a jucat în Justice LeagueAquaman și a fost vocea unui personaj din The Lego Movie 2: The Second Part. Iar acum, toată lumea așteaptă lansarea filmului Dune, în regia lui Denis Villeneuve. Jason Momoa își amintește acum ce a simțit când a văzut în primăvară trailer-ul filmului:

„Pe generic erau Josh Brolin, Jason Momoa și Javier Bardem, iar eu mă gândeam ‘Doamne, nu-mi vine să cred că numele meu este alături de aceste nume. M-am simțit emoționat ca un copil.'

În interviu, Jason Momoa a vorbit și despre faptul că a crescut fără tată și că nu a știut cum ar trebui să se comporte unul atunci când a devenit el însuși părinte, dar că vrea să-i transmită fiului său că este în regulă să-ți arăți vulnerabilitățile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare