Homepage  / Vedete străine

Jason Momoa, apariție rară alături de fiica sa, Lola. Cei doi au participat la premiera filmului „The Bikeriders”

Jason Momoa, apariție rară alături de fiica sa, Lola. Cei doi au participat la premiera filmului „The Bikeriders”
10

de Cristina Țapu,

Jason Momoa, apariție inedită la premiera filmului „The Bikeriders” alături de fiica sa în vârstă de 16 ani, Lola. Cei doi au făcut furori atunci când au apărut pe covorul roșu pe motocicletă și având o vestimentație specifică motocicliștilor.

Jason Momoa a participat cu fiica sa, Lola, la premiera filmului „The Bikeriders”

Jason Momoa a ales să participe la premiera filmului „The Bikeriders” alături de fiica sa în vârstă de 16 ani, pe nume Lola. Actorul și adolescenta și-au făcut apariția pe motocicletă și au pozat pe covorul roșu, etalându-și ținutele inedite pe care le-au purtat. Cei doi au respectat tematica filmului, așadar au ales să se îmbrace cu blugi largi, cu aspect uzat, bocanci masivi și geci de piele.

Los Angeles Premiere Of Focus Features The BikeridersIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

După divorțul de Lisa Bonet, Jason Momoa nu a avut nicio iubită oficială. El a avut o relație de scurtă durată cu actrița Eiza Gonzalez, însă nu s-a afișat public alături de aceasta. Iată că acum Momoa nu se mai ascunde și a prezentat-o fanilor pe femeia care îi aduce zâmbetul pe buze după separarea dureroasă de Lisa Bonet, mama Lolei.

Jason Momoa a recunoscut că formează un cuplu alături de actrița Adria Arjona, care este cu 12 ani mai mică decât el. Se pare, însă, că diferența de vârstă nu contează pentru noul cuplu.

Triple Frontier World PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Adria Arjona este o actriță americană de origine portoricană, cunoscută pentru diverse roluri în filme și seriale de televiziune. S-a născut pe 25 aprilie 1992, în San Juan, Puerto Rico, și este fiica cântărețului Ricardo Arjona.

Jason Momoa și Lisa Bonett au făcut o înțelegere după divorț

Jason Momoa a fost căsătorit cu Lisa Bonett. Cei doi au început relația în 2005 și s-au căsătorit în 2017. Data separării, conform actelor de divorț, a fost în octombrie 2022, cu câteva luni înainte de a anunța public despărțirea.

Conform documentelor obținute de ET, Jason Momoa a ajuns la un acord de separare cu fosta sa soție, care prevede împărțirea custodiei copiilor și niciunul dintre ei nu va trebui să plătească pensie alimentară, deoarece cheltuielile pentru creșterea adolescenților vor fi suportate de ambele părți. 

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton