Homepage  / Vedete străine

Jason Momoa a împlinit 44 de ani. Actorul din „Aquaman” a avut parte de o aniversare neobișnuită

Jason Momoa a împlinit 44 de ani. Actorul din „Aquaman” a avut parte de o aniversare neobișnuită
12

de Cătălina Matei,

Născut în prima zi a lunii august, Jason Momoa și-a sărbătorit cei 44 de ani într-un decor absolut neașteptat pentru o zi de vară. Imaginile i-au luat prin surprindere pe fani. Iată de ce.

Celebrul actor din „Aquaman” și „Urzeala Tronurilor” a împlinit pe 1 august 44 de ani, o vârstă specială care a fost sărăbătorită într-un cadru special. Mai precis, în niște condiții meteo neobișnuite pentru o zi în plină vară.

Mama Natură i-a făcut un cadou aparte anul acesta, căci Jason Momoa a avut parte de ziua sa de naștere de o ninsoare zdravănă. Într-un videoclip postat pe Instagram, actorul s-a filmat în zăpădă, în timp ce se îndrepta la bustul gol spre o piscină încălzită.

La mulți ani pentru mine!”, a spus Jason Momoa în filmuleț, ținând în mână o sticlă de apă Mananalu – propriul său brand – în timp ce admira priveliștea.

Momoa se află zilele acestea în Noua Zeelandă. Într-o altă postare, Momoa a împărtășit vederi ale munților cu zăpadă.

Unul dintre locurile mele preferate de pe Pământ, Insula de Sud, Noua Zeelandă”, a spus Momoa. „Uau. Toată dragostea mea”.

Aniversarea actorului vine la doar câteva zile după ce cea de-a 35-a „Săptămână anuală a rechinilor” a fost încheiată de Discovery Channel, iar Momoa a fost gazda evenimentului. El declarat recent celor de la People că „a implorat să o facă de ceva vreme. Am încercat să o facem, probabil, din 2018”.

Până în acest an, programul lui Momoa nu i-a permis să-și asume acest rol pe care și l-a dorit cu ardoare. În același timp, a declarat că ar putea folosi o parte din filmările în Noua Zeelandă pentru producția viitorului său serial de Apple TV+, „Chief of War”.

Jason Momoa, gest șocant la TV. Starul din „Aquaman” s-a dezbrăcat în direct. „Asta port în fiecare zi, tot timpul”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Jason Momoa luptă pentru protejarea oceanelor

Actorul din „Urzeala Tronurilor” a devenit protector al oceanelor și în viața reală. De altfel, Jason Momoa a fost numit avocat al Programului Națiunilor Unite pentru viața din adâncuri.

Oceanul nostru este în pericol. Dacă suntem ambițioși, dăruiți și avem speranță, putem face o schimbare. Fără un ocean sănătos, planeta noastră, așa cum o știm, nu ar exista. Trebuie să încercăm să îndreptăm această greșeală față de copiii și nepoții noștri, din cauza iresponsabilității noastre, să avem grijă de viitor și să trăim din nou în armonie cu natura”, a declarat Jason Momoa în cadrul unui eveniment organizat pe o plajă din Portugalia înaintea Conferinţei ONU pentru Oceane, care a avut loc anul trecut.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton